PUBG Lite "Çalışıyor"da Kalıyor

polatofknk

Decapat
Arkadaşlar PUBG Lite'da Başlat'a basıyorum, çalışıyor diyor, sonra tekrardan 'Başlat' butonu geliyor. Sildim yükledim olmadı. Lütfen yardım edin, çıldırıcam ya.

Ekran Alıntısı.PNG

Arkadaşlar öncelikler hepinize merhaba;
Neredeyse 1 senedir çalışıyor da kalıyor sorununu yaşamaktayım ve sağdan soldan izlediğim videolarla kendime özgü bir teknik geliştirdim ve oldu.
Bu sorunu sizlerle de paylaşmak isterim bu sorundan dolayı çok fazla insanın canının sıkıldığını biliyorum benim anlatacaklarım biraz uğraş verdirtecek yöntemdir bunu baştan belirtmek isterim. Çözümü anlatmadan önce denediğim yöntemleri sizlerle paylaşmak isterim. Pubg lite in sitesinde verdiği tüm bileşenleri tam ve eksiksiz olarak yükledim ve sorunum tabi ki çözülmedi, klasik yöntemler arasında sayabileceğim dosya konumuna git pubglite.exe ye tıkla siyah ekrandan sonra launcher'den başlata tıkla yöntemi de olmuyor ucsvc yi masa üstüne gönder çalışıyor da kaldığı zaman tıkla ve gir yöntemi de kesinlikle olmadı 2 kere format attım bilgisayarıma yine kesinlikle olmadı. Olmaması çok doğal çünkü uncheater.exe sizin mevcut pubglite.exe nizi gölgeliyor yani buna geçiş yapmanıza izin vermiyor ve sizde görev yöneticiniz de bunu görüyordunuz. Yani anlayacağınız üzere her yöntemi regedit kayıtlarından tutunda güvenlik duvarına en ince ayrıntısına kadar denedim dostlarım olmadı. Pubg lite ilk çıktığı dönemler Türkiye ye sunucusu olmadığı dönemlerde Vpn ile indirip Thailand sunucusunda çok yüksek pingler de bu oyunu oynuyorduk ve bende tekrar bu yöntemi izlemeyi düşündüm Garena adlı programı indirdim linki: Garena sonrasında SoftEther VPN Client Manager indirdim linki: SoftEther VPN + VPN Gate Client vpn programı nı kullanmak inanılmaz kolaydır ismini google yazdığınız zaman nasıl diğer ülkeler ile bağlantı yapabileceğini gösteren resimler, videolar çoktur yinede yapamayan olursa yardımcı olurum. Ve SoftEther VPN Client Manager i açıp Thailand sunucusuna bağlanıyorsunuz, Garena programını kurup pubg lite i program içerisinden D sürücüsüne kuruyorsunuz mevcut yani sizin programsız indirdiğiniz pubg lite c de kurulu olacaktır burası çok önemli. Oyun indikten sonra Garena programı üstünden pubg lite i başlattığınızda oyuna sorunsuz bir şekilde girecektir ama bu seferde bölge hatası verecektir Vpn 'i kapatsanız da açık olsa da her şekilde bu hatayı alacaksınız. şimdi yapılması gereken işlem şudur . Sizin indirip açılmayan pubg lite nıza geleceksiniz yani yukarıda belirttiğim gibi C de olan pubg lite a dosya konumu aç diyeceksiniz C de kurulu ise C:\Program Files (x86)\PUBGLite\Client konumuna gidecektir buradaki ucsvc.exe yi masaüstüne kısayol olarak göndereceksiniz. Masa üstündeki ucsvc.exe sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra kısayol sekmesine geleceksiniz oradaki hedefi d ye kurmuş olduğunuz Garena adlı programın içindeki pubglite.exe uzantısını şu komutlar ile yazacaksınız D:\Garena\Games\32844\PUBGLite.exe litepclobby -LobbyUrl=https://lpcprod-live-front.playbattlegrounds.com/index.html -NOSPLASH -nothreadtimeout" sonra masaüstünüzde bulunan PUBG LİTE launcher ile oyunu açacacaksınız başlat diyeceksiniz ve çalışıyor da kalacaktır. Masaüstünde bulunan kısayol oluşturduğumuz ucsvc.exe ye tıklayarak giriş yapacaksınız biraz uzun oldu kusura bakmayın ama tüm ayrıntıları ile yazmak istedim herkes hatasız yapabilsin diye umarım sizdede bu yöntem işe yarar herkese keyifli oyunlar diliyorum.

Dosya Ekleri

• C.JPG
    C.JPG
    30,4 KB · Görüntüleme: 75
  • D.JPG
    D.JPG
    32,2 KB · Görüntüleme: 72
  • Garena VPN.PNG
    Garena VPN.PNG
    2,6 KB · Görüntüleme: 98
  • hedef.JPG
    hedef.JPG
    37,1 KB · Görüntüleme: 72
  • Ucsvc.JPG
    Ucsvc.JPG
    8,9 KB · Görüntüleme: 78
Arkadaşlar öncelikler hepinize merhaba;
Neredeyse 1 senedir çalışıyor da kalıyor sorununu yaşamaktayım ve sağdan soldan izlediğim videolarla kendime özgü bir teknik geliştirdim ve oldu.
Bu sorunu sizlerle de paylaşmak isterim bu sorundan dolayı çok fazla insanın canının sıkıldığını biliyorum benim anlatacaklarım biraz uğraş verdirtecek yöntemdir bunu baştan belirtmek isterim. Çözümü anlatmadan önce denediğim yöntemleri sizlerle paylaşmak isterim. PUBG Lite'in sitesinde verdiği tüm bileşenleri tam ve eksiksiz olarak yükledim ve sorunum tabii ki çözülmedi, klasik yöntemler arasında sayabileceğim dosya konumuna git pubglite.exe ye tıkla siyah ekrandan sonra Launcher'den başlata tıkla yöntemi de olmuyor ucsvc yi masaüstüne gönder çalışıyor da kaldığı zaman tıkla ve gir yöntemi de kesinlikle olmadı 2 kere format attım bilgisayarıma yine kesinlikle olmadı. Olmaması çok doğal çünkü uncheater.exe sizin mevcut pubglite.exe nizi gölgeliyor yani buna geçiş yapmanıza izin vermiyor ve sizde görev yöneticiniz de bunu görüyordunuz. Yani anlayacağınız üzere her yöntemi regedit kayıtlarından tutunda güvenlik duvarına en ince ayrıntısına kadar denedim dostlarım olmadı. PUBG Lite ilk çıktığı dönemler Türkiye'ye sunucusu olmadığı dönemlerde VPN ile indirip thailand sunucusunda çok yüksek pingler de bu oyunu oynuyorduk ve bende tekrar bu yöntemi izlemeyi düşündüm Garen'a adlı programı indirdim linki: Garena sonrasında softether VPN Client Manager indirdim linki: SoftEther VPN + VPN Gate Client VPN programı nı kullanmak inanılmaz kolaydır ismini Google yazdığınız zaman nasıl diğer ülkeler ile bağlantı yapabileceğini gösteren resimler, videolar çoktur yine de yapamayan olursa yardımcı olurum. Ve softether VPN Client Manager'i açıp thailand sunucusuna bağlanıyorsunuz, Garen'a programını kurup PUBG Lite'i program içerisinden D sürücüsüne kuruyorsunuz mevcut yani sizin programsız indirdiğiniz PUBG Lite C'de kurulu olacaktır burası çok önemli. Oyun indikten sonra Garen'a programı üstünden PUBG Lite'i başlattığınızda oyuna sorunsuz bir şekilde girecektir ama bu seferde bölge hatası verecektir VPN'i kapatsanız da açık olsa da her şekilde bu hatayı alacaksınız. Şimdi yapılması gereken işlem şudur. Sizin indirip açılmayan PUBG Lite nıza geleceksiniz yani yukarıda belirttiğim gibi C'de olan PUBG Lite'a dosya konumu aç diyeceksiniz C'de kurulu ise C:\Program files (x86)\PUBGLite\Client konumuna gidecektir buradaki ucsvc.exe yi masaüstüne kısayol olarak göndereceksiniz. Masa üstündeki ucsvc.exe sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra kısayol sekmesine geleceksiniz oradaki hedefi D'ye kurmuş olduğunuz Garen'a adlı programın içindeki pubglite.exe uzantısını şu komutlar ile yazacaksınız D:\Garena\Games\32844\PUBGLite.exe litepclobby -lobbyurl=https://lpcprod-live-front.playbattlegrounds.com/index.html -nosplash -nothreadtimeout" sonra masaüstünüzde bulunan PUBG Lite Launcher ile oyunu açacacaksınız başlat diyeceksiniz ve çalışıyor da kalacaktır. Masaüstünde bulunan kısayol oluşturduğumuz ucsvc.exe ye tıklayarak giriş yapacaksınız biraz uzun oldu kusura bakmayın ama tüm ayrıntıları ile yazmak istedim herkes hatasız yapabilsin diye umarım sizde de bu yöntem işe yarar herkese keyifli oyunlar diliyorum.

Halen aynı sorun yaşıyorsan görev yöneticisin de ayrıntılar bölümünde PUBG alaka ne varsa görevini sonlandır.
Sorunun çözülmesi dileğiyle.

Çözüm konusu açtım tıklayarak gidebilirsiniz :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yaptım ama yine çalışmadı. Masaüstü bilgisayarımda çalışan Lite yeni dizüstünde çalışmadı malesef. Konu da yaklaşık 1 senelik. Acaba güncel bir çözüm daha mı lazım?

Yaptım ama yine çalışmadı. Masaüstü bilgisayarımda çalışan Lite yeni dizüstünde çalışmadı malesef. Konu da yaklaşık 1 senelik. Acaba güncel bir çözüm daha mı lazım?
Facebook'dan bana ulaşın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı