PUBG Lite "Çalışıyor"da Kalıyor

polatofknk

Decapat
Arkadaşlar PUBG Lite'da Başlat'a basıyorum, çalışıyor diyor, sonra tekrardan 'Başlat' butonu geliyor. Sildim yükledim olmadı. Lütfen yardım edin, çıldırıcam ya.

Sırf bu problem sebebiyle siteye kayıt oldum hepsini denedim.Başka çözüm var mı yoksa güncelleme mi beklicez bu arada win 8 asus kullanıyorum

Güncellemeyi beklemenizi öneririm.Sonuçta beta aşamasında eğer böyle bir sıkıntıdan bıktıysanız lite versiyonunu bence bir ara olsada oynamamanızı öneririm.

Format bir çözüm değildir.Boşuna uğraşmayın silip yüklediğin bir oyunda sorun çözülmüyorsa bu formatlada çözülemez.

Arkadaşlar çok fazla uğraştım ve çözdüm. directx i elle güncellemeniz gerekiyor. Directx i dxwebsetup ile yüklemeyin. "directx_feb2010_redist" bulun internette. yaklaşık 100 küsür megabayt. bununla yükleyin sorun çözülüyor.

Çözüm:Yeni bir hesap açın. Bu kadar basit Yeni hesapla tekrar giriş yapın client'a ardından göreceksiniz, sorun çözülüyor.

Şimdi yükledim bende de aynı sıkıntı var . Araştırıyorum çözersem yardımcı olacağım.
Beyler launcher açıkken oyun dosyasının içindeki "Client"Dosyasında PUBG ' nin direk çalıştırma ikonu var onu yönetici olarak çalıştırdım açıldı.

Son düzenleme:
hepsini denedim hala olmuyor manuel indirme me de yaptım direct x için exe dosyasını yönetici olarak da çalıştırdım yeni hesap da açtım hala olmuyor galiba delirecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…