Arkadaşlar selam, sistem: R5 3600, X570 A-PRO, 5700XT, 16 GB RAM, 750 w 80 Gold sistemi daha yeni topladım PUBG Lite oyununa giriş yaptığımda oyun başlarken PC donuyor fatal eror hatası alıyorum ikinci veya üçüncü kez giriş yaptığımda ise oyuna giriş yapıyor önceden oyunu oynarken bu hatayı alıyordum oyundan atıyordu şimdi atmıyor ama girişte bu hatayı yapmaya devam ediyor bazende(mavi ekran) "video scheduler internal error" hatası alıyorum ve PC yeniden başlatıldı diyor. Driverlerın hepsi güncel ekran kartı testi yapıp bayağı bir zorladım 100 dereceye kadar çıktı ve hiçbir soru olmadı ne yapmam lazım, yardımcı olursanız sevinirim.
Up
Hallettim arkadaşlar driverlar eksikmiş işin garip tarafı ultra ayarlarda 70 dereceyı geçmiyor driverları kurduktan sonra
Up
Hallettim arkadaşlar driverlar eksikmiş işin garip tarafı ultra ayarlarda 70 dereceyı geçmiyor driverları kurduktan sonra
Hallettim arkadaşlar driverlar eksikmiş işin garip tarafı ultra ayarlarda 70 dereceyı geçmiyor driverları kurduktan sonra![]()
Son düzenleme: