PUBG Lite, Shift tuşunda donma problemi

tuggrul

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba arkadaşlar, PUBG Lite Türkiye'de çıktığı günden beri oynuyorum. Fakat o günden bu güne (arada 1 güncelleme de geldi) bu sorun hep devam ediyor.

Sorun şu: Sol serçe parmağım sürekli Shift tuşu üzerinde, koşarken hızlıca ölünün envanterine bakmak istediğimde elim Shift tuşunda kaldığı için TAB yaptığımda veya başka bir şey (yine koşarken) yapmak istediğimde 2. bir aksiyona geçmeden oyun donuyor yaklaşık bi' 4-5 saniye kadar neredeyse. Ve maalesef bu bazen koşarak girdiğim çatışmalarda da oluyor... Bunun nedeni ve çözümü ne olabilir sizce? (Basma demeyin, o alışkanlığı yenmeye çalışıyorum zaten. Arabayı turbosuz, koşmak yerine yürümek gerçekten zorluyor ama deniyorum.)

O sorunun benzeri GTA4 bilgisayar versiyonundada var sanırım optimizasyon sorunu deniyor onlara konsolla oynamak için tasarlanıp klavyeyle oynandığı için olabilir ama net bilgi diyemem duyduğum kadarıyla öyle olması lazım.

@199688

Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Umarım bir çözümünü buluruz artık. Yoksa bir şekilde ulaştırmamız lazım bu sorunu PUBG ekibine.

Yapışkan tuşlar deaktif mi?

Yapışkan tuşlarla alakalı değil maalesef. Onu da denemiştim bir arkadaşımın önerisiyle.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı