PUBG LITE V Tuşu İle Kamera Değiştirme Çok Saçma Değil mi?

Merhaba arkadaşlar PUBG LITE' da V tuşu ile oyundan çıkmadan evet oyun içinde TPP bakışı ile FPP bakış açısı arasında geçiş yapılıyormuş anlık. Yani bu çok saçma değil mi? Yani ilk oyuna girerken FPP seçtiysen FPP TPP seçtiysen TPP olarak oynanmalı.

Mesela ben FPP oynuyorum ama rakip oyuncu TPP de oynuyor bu adil olmaz ki. TPP olan kendini göstermeden beni görebilir ama ben illa bakış atmam lazım.

Merhaba arkadaşlar PUBG LITE' da V tuşu ile oyundan çıkmadan evet oyun içinde TPP bakışı ile FPP bakış açısı arasında geçiş yapılıyormuş anlık. Yani bu çok saçma değil mi? Yani ilk oyuna girerken FPP seçtiysen FPP TPP seçtiysen TPP olarak oynanmalı.

Mesela ben FPP oynuyorum ama rakip oyuncu TPP de oynuyor bu adil olmaz ki. TPP olan kendini göstermeden beni görebilir ama ben illa bakış atmam lazım.
FPP oynayan TPP bakışı yapamaz TPP oynayan FPP ye geçiş yapabilir PC PUBG ile aynı.

FPP moduna girdiysen görünüşü değiştirebileceğini düşünmüyorum, böyle bir şey varsa haklısınız fakat normal olanında yok.
FPP moddayken TPP açılmıyor.
PUBG'nin normal versiyonu da öyle. TPP maçta değişebiliyor. Ben seviyorum. Genelde FPP oynuyorum ama TPP maç girdiğimde çatışmaya girmediğim sürece FPP oynuyorum.
FPP oynayan TPP bakışı yapamaz TPP oynayan FPP ye geçiş yapabilir PC PUBG ile aynı.
Arkadaşlar anlaşıldı. Ben olayı tam olarak anlamamışım. Şu an öğrendim hepinize çok teşekkür ediyorum. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı