2 kere oyuna girdim. 2 oyunda da bu hatayı vererek attı beni. Anlamadım hala. Bu hatadan sonra tekrar oyuna girebiliyor, yeni maça katılabiliyorum fakat oyun bitmeden lobiye bu hatayı vererek atıyor. Ne yapmalıyım?
Hile filan diyecekseniz demeyin çünkü alakam yok. Oyun daha bugün açıldı ve yeni indirdim. 2 maçta da aynı hatayı vererek attı.
Bence de iyi, hile kullanan adam bir daha bu duruma girişemiyor. Bence güncel oyunların, bu tarz sisteme geçmesi lazım. Birkaç oyun da var gerçi ama, olmayan da var.
Aynı sorun bendede var ben makro veya diğer pubg versiyonlarında hile vs kullanmadım saçma bi şekilde durduk yere ban yedim haftalardır bunu bekliyodum maça giriyorum 5-6 dk civarından sonra "You cannot play the game on this device anymore" hatası alıyorum ve oyundan atıyor. 3 kere desteğe mesaj attım bakalım ne olacak.. Çözen Arkadaş olursa yardım ederse seviniriz...
Abi oyunu bugün yükledik daha bismillah ne hilesi aynı hatayı bende alıyorum. 'You cannot play the game on this device anymore''. Bu sorunun çözümü yokmu oyundan atıp duruyor. Oyunu indirdim giriş yaptım daha ilk oyun uçaktayken bu hatayı verdi attı sürekli aynı döngü
Aynı problemi ben de yaşıyorum. Oyun resmen keyfine lobiye döndürüyor.
Maça giriyorum 2-3 dakika bazen 10 dakika oynuyorum sonra bir an da çat.
Yallah lobiye.
Ben de hesabıma erişemiyorum şuan. "Giriş yapmakta bir sorun yaşıyorsunuz gibi görünüyor." hatası alıyorum ama başka bir hesapla giriş yapabiliyorum. Garip.
"CRASH DETECTED IN" sorunu nedeniyle giriş yapmakta zorluk çeken birkaç oyuncunun farkına vardık. Bu hata mesajını alan oyuncuların yetkisiz programlar veya otomatik fare sistemleri kulla...