Enesylm4z Hectopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2019 #1 PUBG oynarken 5-10 dakika sonra bu hata geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2019
L Little Bobby Kilopat Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 1.547 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523650010 26 Mayıs 2019 #2 Hardware ban yemişsiniz sanırım. Artı 0 Eksi
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 26 Mayıs 2019 #3 Enesylm4z dedi: PUBG oynarken 5-10 dakika sonra bu hata geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 397939 Genişletmek için tıkla... Ban Artı 0 Eksi
Enesylm4z dedi: PUBG oynarken 5-10 dakika sonra bu hata geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 397939 Genişletmek için tıkla... Ban
KS KS Enesylm4z Hectopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2019 #4 Little Bobby dedi: Hardware ban yemişsiniz sanırım. Genişletmek için tıkla... ExecutioneR_ dedi: Ban Genişletmek için tıkla... Neden yemiş olabilirim ki? Şimdi de Fortnite'da hata vermeye başladı. Artı 0 Eksi
Little Bobby dedi: Hardware ban yemişsiniz sanırım. Genişletmek için tıkla... ExecutioneR_ dedi: Ban Genişletmek için tıkla... Neden yemiş olabilirim ki? Şimdi de Fortnite'da hata vermeye başladı.
L Little Bobby Kilopat Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 1.547 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523650010 26 Mayıs 2019 #5 Enesylm4z dedi: Neden yemiş olabilirim ki? Şimdi de Fortnite'da hata vermeye başladı. Genişletmek için tıkla... VPN ile girdiğin tespit edilince ban yiyorsun gibi söylemler var. Ondan dolayı olabilir. Artı 0 Eksi
Enesylm4z dedi: Neden yemiş olabilirim ki? Şimdi de Fortnite'da hata vermeye başladı. Genişletmek için tıkla... VPN ile girdiğin tespit edilince ban yiyorsun gibi söylemler var. Ondan dolayı olabilir.
KS KS Enesylm4z Hectopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2019 #6 Little Bobby dedi: VPN ile girdiğin tespit edilince ban yiyorsun gibi söylemler var. Ondan dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı daha 11 Mayıs'ta yeni aldım VPN ile ilgili programım yok. Pubg Lite indirdikten sonra Fortnite'da da bu VPN hatası vermeye başladı anlam veremiyorum. Artı 0 Eksi
Little Bobby dedi: VPN ile girdiğin tespit edilince ban yiyorsun gibi söylemler var. Ondan dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı daha 11 Mayıs'ta yeni aldım VPN ile ilgili programım yok. Pubg Lite indirdikten sonra Fortnite'da da bu VPN hatası vermeye başladı anlam veremiyorum.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 28 Mayıs 2019 #7 Little Bobby dedi: VPN ile girdiğin tespit edilince ban yiyorsun gibi söylemler var. Ondan dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... Pubg lite avrupa serveri çıkmadan önce ben vpn ile oyunu oynuyordum. Ama şuan bende ban yok Artı 0 Eksi
Little Bobby dedi: VPN ile girdiğin tespit edilince ban yiyorsun gibi söylemler var. Ondan dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... Pubg lite avrupa serveri çıkmadan önce ben vpn ile oyunu oynuyordum. Ama şuan bende ban yok
KS KS Enesylm4z Hectopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2019 #8 ExecutioneR_ dedi: Pubg lite avrupa serveri çıkmadan önce ben vpn ile oyunu oynuyordum. Ama şuan bende ban yok Genişletmek için tıkla... Garip ya cidden hala neden ban yediğimi bilmiyorum. Artı 0 Eksi
ExecutioneR_ dedi: Pubg lite avrupa serveri çıkmadan önce ben vpn ile oyunu oynuyordum. Ama şuan bende ban yok Genişletmek için tıkla... Garip ya cidden hala neden ban yediğimi bilmiyorum.