PUBG Lite'da Botlarla mı Savaşıyoruz?

Botlar var yalnız seviyenizle de alakalı bot sayısı oluyor bence. Mobile'de o kadar birinci olsam da gel gör ki iki gün önce art arda 98 ve 99. olmayı başarmam sanırım botların olmadığını gösterir. Bu arada Bootcamp atladım. Adamlar havada indirdi öyle diyeyim. Lite oyunu için de aynı şeyi düşünüyorum. Seviyeniz ilerledikçe botlar azalıyor bitmese de. En azından benim gördüğüm bu.

Botlar Bootcampe düşmez. Düşse bile 1-2 tane oluyor. Onlar haritaya dağılıyor ve paraşüt ile düşmüyor. Mesela Erangelde Primorska atladınız ve siz düşerken oraya başka paraşüt açan olmadı sizde rahat rahat loot yaparken 2-3 tane insan belirdi saçma sapan koşuyor, nereden geldi bunlar diye düşünmeyin onlar bot otomatik haritada spawn oluyorlar. Harita üzerine dağıtılıyor yani rastgele ateş ettiğinizde sese doğru gelip ben burdayım diye dağa taşa ateş ediyorlar. Yani sonuç olarak rekabet istiyorsanız ve sisteminiz yetiyorsa PUBG PC bekleriz.

Botlar var yalnız seviyenizle de alakalı bot sayısı oluyor bence. Mobile'de o kadar birinci olsam da gel gör ki iki gün önce art arda 98 ve 99. olmayı başarmam sanırım botların olmadığını gösterir. Bu arada Bootcamp atladım. Adamlar havada indirdi öyle diyeyim. Lite oyunu için de aynı şeyi düşünüyorum. Seviyeniz ilerledikçe botlar azalıyor bitmese de. En azından benim gördüğüm bu.

Tüm sunucularda ilk 500 bu sebepten zor olması gerekiyor zaten. Milyonlarca oyuncu var mobilde. Oyunu bilen oyuncular zaten Loot yapmak için iyi yerlere atlıyor Erangel Military, Sanhok Bootcamp vb

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda takımlı TPP modu olarak çok oynayan olduğu için hiç bota denk gelmedik son 1 haftadır.
Oyunda çok zorlu geçiyor MAX 13 kill alabiliyoruz.
Son alanda 30 kişi falan oluyor bazen.
Seviye 57, Lig Elmas 5.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı