PUBG Lite'da Ne Eksik?

Oyunun bana göre eksiği sesi. Pubg mobile ve orjinal pubg'de ses kasma yaparken bu lite sürümde yapamıyorum. Ses soldan geliyor ama adam başka yerde, aynı şekilde ikili oyunda arkadaş önümde koşuyor ama ses çok ayrı yerden geliyor falan. Bunun dışında bir sorun göremedim ben. Aynı şekilde oynayan arkadaşlarım da aynı şeyden şikayetçi. Maç içinde denk geldiğim oyunculardan da aynı sorundan şikayet ettiklerine rastgeldim. Bunun dışında oyun çok güzel ve eski sistemlerde de yüksek FPS ile oynanabilir.
(Ayarını yapamamışsın kulaklığın dandik diyecek olanlara şimdiden yazayım her şeyi yaptım, orjinalinde ve mobile sürümde sıkıntısız oynuyorum. Lite sürümde yaşıyorum bu sorunu.)

Yalnızca yeni kullanıcıların karşısına çıkmakta sanırım.

En azından benim başıma gelmişti.
Oyuncu sayısı az olduğu zaman çok bot, oyuncu çok olduğu zaman az bot atıyor. Mesela ben sabah 9 gibi giriyorum ve oyunun çoğu bot, akşam 9 gibi girdiğimde ise neredeyse hiç bot yok.

PUBG Corporation'un düşük özellikli (amma velakin Low-End) sistemlerde çalışması için yaptığı PUBG sürümü. Arayüzü mobil versiyon ile neredeyse aynıdır. Grafik ayarlarında hareket bulanıklığı yok. Oyun mobil kadar bot problemi batağında değildir. İndirme linki ve sistem gereksinimleri için:DOWNLOAD - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS LITE

Çözüm
PC sürümüne göre her açıdan biraz daha kolaylaştırılmış, grafik olarak da basitleştirilmiş bir oyun. Mobile sürümü PC'den oynamaya çalışanlar ve PC sürümünü de çeşitli sebepler ile oynamayanlar ya da oynayamayanlar için yapılmış bir ara sürüm. Çok da güzel olmuş bana göre. Ama ilk gelen güncellemeden sonra sesler biraz sapıttı sanki.

Silah çok aşırı tepiyor sırf bu yüzden oynayamıyorum. Oyunu iğrenç bir hale getirmiş durumda bence...
Büyük bir ihtimal mobile'den geçtin lite'a eğer normal PUBG oynasaydın bu fikrin değişirdi, normal oyuna göre spray atmak çok daha basit. Benim tavsiyem antrenman modunda kullandığın dürbünlerin spray özelliğini öğren çok rahat edersin.

Büyük bir ihtimal mobile'den geçtin lite'a eğer normal PUBG oynasaydın bu fikrin değişirdi, normal oyuna göre spray atmak çok daha basit. Benim tavsiyem antrenman modunda kullandığın dürbünlerin spray özelliğini öğren çok rahat edersin.
Aynen ancak bu kadar da tepemez çok çok aşırı mı tepiyor yoksa sıkıntı bende mi çok çok tepiyor inanilmaz derecede

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı