PUBG Lobiye Dönerken Donuyor

Aerecky

Hectopat
Katılım
10 Ağustos 2017
Mesajlar
37
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
PUBG'de lobiye dönerken donuyor ve lobiyi yenilediğimde düzeliyor ama birkaç saniye beklemem gerekiyor ki lobiyi yenile seçeneğinin çıkması gerekiyor. Alttaki ekranda takılıyor. Yardım ederseniz sevinirim.
  • Windows sürümüm: 8.1 Pro
  • Ekran Kartım: GTX970
20190512002449_1.jpg
 
Arkadaşalar pubg de lobiye dönme sorununu yapacagımız işlemle İNŞAALLAH çözmüş olacagız..
öncelikle IP adresimizi ögreniyoruz
Başlat/çalıştıra tıklıyoruz arama yerine CMD yazarak komut istemcisine ipconfig yazarak
IPv4......:karşısındaki yazan IP adresimizi ögreniyoruz..
sonra tarayıcıdan modem arayüzüne giriş yaparak PORT YÖNLENDİRME kısmına girerek +yeni baglantı noktası adresleme ye tıklayarak verdigim resimdekileri bilgileri yazıp kaydet diyerek modemimizi kapatıp açıyoruz.
Bu işlem sonunda düzelmezse müşteri hizmelerini arayarak aynı işlemi müşteri hizmetlerine yaptırıyoruz.
Maalesef kardeşim düzelmedi.
 
Müşteri hizmetlerini ara port açtırmak istediğini söyle port numaralarını ver acsinlar sende modem arayüzünden port açılıp açılmadığını kontrol et düzelir.
Bu sorunu 2 kişi çözdü
 
Müşteri hizmetlerini ara port açtırmak istediğini söyle port numaralarını ver acsinlar sende modem arayüzünden port açılıp açılmadığını kontrol et düzelir.
Bu sorunu 2 kişi çözdü
Eyw port numarasını nasıl öğreneceğim. Biraz araştırdım program fln yüklemişler oradan öğreniyorlar. Programsz öğrenme yolu yok mu?
 
öncelikle ilk uygula dediğinizde üstten değişmeyebiliyor kontrol edin bende 2.yapışımda üstteki ip değişti modem resetleyip oyuna girdim düzelmedi aynı hata devam ediyor. bir de bende protokolde sadece TCP yazıyor o ne demek fark eder mi sende farklı da
 
Bu sorun ne yaptığınızda oldu? ayrıca bu telefondaykende oluyormu? komşunuz veya başka bir internette girmeyi deneyin sorun hala oluyormu? oluyorsa internetle bir sıkıntı yok.O yerde pubg yoksa telefondan girmeyi dene.
 

Geri
Yukarı