PUBG Macro Ban Sebebi mi?

ESY

Kilopat
Katılım
19 Ağustos 2016
Mesajlar
1.376
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ben PUBG'de mesela M16A4 üç üç değil de tarıyor direkt, first aid ve enerji içeceklerini de farenin üzerindeki tuşlardan kullanıyorum. Bu ban sebebi mi? Ban yeme riskim nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Farenizin macro özelliklerini enerji, painkiller, bandaj basmak için kullanabilirsiniz. AMA tepmeme macrosuna geçtiğinizde ve raporlandığınızda banlanma olasılığınız yüksek. En çok kill getiren macro bilek macrosudur. Hile değil!
 
Bukadar tepki göstermeye gerek yok bence sordum sadece belirttiğim gibi tepmeme makrosu kullanmıyorum bandaj,kit ve M16A4 silahında üç üç değilde tarıyor direkt yani ama kullanmayacağım sadece kit ve enerj vb kullanırım oda yeterli.
 
Herkezin bu imkanı yok işte sorun orda,haksızlık oluyor bence ama benim kullandığım hile sayılmazki sonuçta sekmeme - no recoil tarzı bişey yapmıyorum.
Biryerde haklısın mousenin özelliği bu,madem neredeyse her oyunda macro hile deniyor bu mouseler'de neden bu özellik var.
 
Kimse de macrodan ban yemiyor. Yayıncılara izleyin hepsi macro kullanıyor. Tekli mod alıp silah hiç sekmeden adam vuruyorlar. Macro ban sebebi olsa ilk önce yayıncılar yer.
 
3 aydır hem hotkey macro hem tepmeme makroları kullanıyorum bi halt olduğu yok oyunda makro kullanan o kadar çok adam var ki 1-banlasalar oyuncu sayısında çok fazla bi düşüş olur 2-ek bi program kullanmadığın sürece farkedilmesi imkansıza yakındır çünkü hem ne oyun dosyası değiştiriyosun ne de oyuna bişey injekte ediyosun ayrıca izleyen mouseni aşağı çekmişsin gibi düşünür ben de ilk başta makroya karşıydım sonra oyunda beni vuranların çoğunda makro olduğunu farkettim onlar kullanıyorsa ben de kullanırım dedim bi sıkıntı çıkmadı
 

Yeni konular

Geri
Yukarı