PUBG'den hiç hoşlanmam. Fortnite'ı hiç oynayamasam da izlemesi keyif veriyor bana. Aslında hiç sevmediğim oyun türüdür Battle Royale ama Fortnite bana ilgi çekici geldi. Oynamak için beceri ve refleks istiyor. Build yapma olayı zor biraz. Ben yerde sürünürken adam 1 saniyede tepeme çıkıp öldürüyor beni. Aim olayı da fazla iyi değil. Tabi bunlar bana göre, ben kötü oynadığım için böyle. Yine de Fortnite'ı çok seviyorum.
İki oyun da her ne kadar birbirleri ile kıyaslansa da bence her ikisi de farklı kulvarlarda yarışıyor. PUBG bana daha çok hitap ediyor ama bu kişiden kişiye göre değişebilir. Fortnite bence daha çok Realm Royale ile önümüzdeki günlerde kıyaslanmaya başlayabilir. Eğer oynamadıysanız tavsiye ederim akustiği iyi bir oyun çıkarmışlar
Ben 2 oyunu da oynuyorum ve ikisinde de ayrı eğleniyorum. Kısaca anlatmam gerekirse PUBG taktiksel, daha ciddi, daha gerçekçi bir oyun, Fortnite ise daha eğlenceli, daha hızlı, daha az rekabetli girip eğlenip çıkmalık bir oyun
Fornite da building sistemi çok saçma mesela adama ateş ediyorsun bir anda tahtaları üst üste koyarak gökyüzüne çıkıyor ve oraya barınak yapıyor. Sinir bozucu.
Bana göre PUBG daha iyi. Çünkü PUBG'de herkes eşit oluyor. Oyun içi alım satım yok. Fortnite'ta parası olan biraz daha üstün oluyor. Zula, Wolfteam gibi mesela.
Bence PUBG çünki oyun herkesi eşit başlatıyor adaletli ama Fortnite'da parayı veren düdüğü çalıyor fakat Fortnite'ında güzel yanları var yok değil ama bence PUBG
Bence PUBG çünki oyun herkesi eşit başlatıyor adaletli ama Fortnite'da parayı veren düdüğü çalıyor fakat Fortnite'ında güzel yanları var yok değil ama bence PUBG
Bence adamın yaptığı yorum doğru. Keşke sen araştırsan veya yorumu doğru okusan.