PUBG mi, Fortnite mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kişiden kişiye göre değişebilecek bir şey, kimisi PUBG'de daha çok eğlenir kimisi Fortnite'da. PUBG alın beğenmezseniz iade edersiniz. Steam size 2 saatten fazla oynamazsanız iade seçeneği sunuyor.
teşekkür ederimdeben sana hanisi diye soruyrum zaten haha
Karşılaştırma yapılamayacak türden iki oyun, BF - CoD gibi değil.
ama şimdi de iki oyunun da 5. serisi 500 tl yoksa bende onları oynarım daha eğlenceli onlar bence
ama şimdi de iki oyunun da 5. serisi 500 tl yoksa bende onları oynarım daha eğlenceli onlar bence
Kesinlikle Fortnite. Nedenlerini sıralıyorum;
Oyun yapımcısı piyasanın en prestijli ve köklü firmalarından birisi Epic Games.
Oyun tam bir ikonik hale geldi. Futbol gol sevinçlerinde bile görebiliyoruz. Tam bir global reklamlama oldu.
PUBG zaman kaybı nedeni ise şu; paraşütle atlıyorsun boş boş ev gezip eşya lootlamakla zaman geçiriyorsun. Aksiyon yok, yetenek yok. Reaksiyon, ses, aim. Ayrıca çok toxic insan var.
Fortnite'da hep bir aksiyon var. Harita küçük olduğu için rakip her an çıkabilir ve çok daha yetenek istiyor. Silahların gidiş yolu diğer oyunlardan çok farklı ve building cidden alışması zor.

Özetlersek; PUBG çok monoton. Oyun dünyasında her şey mümkünken neden gerçekçilik aranıyor garibime gidiyor açıkçası. Grafik konusuna da gelirsek ikiside farklı grafik türünde oyunlar. PUBG'nin UE4 kullandığını biliyoruz ama Fortnite bize UE4 kullanıyoruz dese de eminim onların ki daha gelişmiştir. İstese grafiği çok daha kaliteli yapabilirler ama "arcade" türüne anca bu giderdi zaten.
teşekür ederim abi bir düşüneyim çok işime yaradı sağolunn
Oyun tam bir ikonik hale geldi. Futbol gol sevinçlerinde bile görebiliyoruz. Tam bir global reklamlama oldu.
PUBG zaman kaybı nedeni ise şu; paraşütle atlıyorsun boş boş ev gezip eşya lootlamakla zaman geçiriyorsun. Aksiyon yok, yetenek yok. Reaksiyon, ses, aim. Ayrıca çok toxic insan var.
Fortnite'da hep bir aksiyon var. Harita küçük olduğu için rakip her an çıkabilir ve çok daha yetenek istiyor. Silahların gidiş yolu diğer oyunlardan çok farklı ve building cidden alışması zor.

Özetlersek; PUBG çok monoton. Oyun dünyasında her şey mümkünken neden gerçekçilik aranıyor garibime gidiyor açıkçası. Grafik konusuna da gelirsek ikiside farklı grafik türünde oyunlar. PUBG'nin UE4 kullandığını biliyoruz ama Fortnite bize UE4 kullanıyoruz dese de eminim onların ki daha gelişmiştir. İstese grafiği çok daha kaliteli yapabilirler ama "arcade" türüne anca bu giderdi zaten.

Sen hangisini oynamaktan zevk alıyorsan o. Kim ne derse desin. Ama bence Fortnite daha güzel bir oyun.
yorumun için teşekkür ederim samimi olmuşsun sağol

Son düzenleyen: Moderatör:
Fortnite'da silah yerine başka eğlenceli şeylerde yapabildiğin için ben Fortnite diyorum. PUBG'de geç kalmışsın çoğu kişi oyunu try hard oynadığı için alışman uzun sürer. Gerçi try hard Fortnite'de de aynı.

Bence Fortnite. Çünkü Fortnite'da daha eğlenceli vakit geçirildiğini düşünüyorum. PUBG bana ciddi bir oyun gibi geliyor.
abi ciddi olması önemli değilki sen herşeyi takmayan bir adammısın ki o oyun ciddi diyorsun grafiklerinden dolayı öyle geliyor sana
Fortnite eşittir minecraft hunger games.
yooo ne alaka abi minecraftta otobüsten atlıyosunya (otobüsten atlamak nedir ya) işte minecraft hungerda da bu varsa bu oyuna ciddi düşünüp baya geliştirmişler derim
Fortnite eşittir minecraft hunger games.
yooo ne alaka abi minecraftta otobüsten atlıyosunya (otobüsten atlamak nedir ya) işte minecraft hungerda da bu varsa bu oyuna ciddi düşünüp baya geliştirmişler derim
PUBG adam arkandaysan kurtulma şansım yok bir de battle royale oyununda gerçeklik aramak? 100 kişi uçaktan atlayıp ölümüne savaşması her gün yaşanan olaylar(!) PUBG oynamadan önce PUBG Fortnite iyi olduğunu oynayınca fikrim değişti. PUBG çok kolay ölünüyor Fortnite daha rekabetçi olduğunu düşünüyorum yapı savaşları eğlenceli olabiliyor ve Fortnite ne gelirse uyuyor kimse bu silah olmadı demiyor. Tercihim Fortnite.
komiğime gitti güzelmiş abi hahaha güzel bir konuya değinmişsin

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG’nin silah modifikasyonları hoşuma gidiyor her silahın ayrı spreyi olması çok uzaktan yapılan vuruşlar oyundaki araçlar oyuna çok farklı aksiyonlar katıyor.
PUBG’de tek yapman gereken mause hareketiyle adamı vurmak diyen kişinin PUBG oynadığını düşünmüyorum ayrıca zamanına yazık diyenler de olmuş o pusanlar inanın önlerinde dursanız bile vuramıyorlar çok rastgeldim.

Fortnite ise bambaşka her güncelleme oyunu daha da eğlenceli ve heyecanlı yapıyor fortnitede çalı takıp üstüne çalının içine girip durursanız iki kişi kalıncaya kadar ölmezsiniz (denenmiştir) zamana yazık diyorsanız Battle Royale oynamak akıl karı değil zaten

PUBG alın zaten iki saatte aklınızda bir düşünce oluşur.

Fortnite ister eğlenirsin ister victory almaya çalışırsın fakat pubg daha çok rekabet odaklı.

Canın hangisini çekiyorsa onu oyna. Pubg'yi satın alırsan pişman olmazsın eğlenceli.

PUBG adam arkandaysan kurtulma şansım yok bir de battle royale oyununda gerçeklik aramak? 100 kişi uçaktan atlayıp ölümüne savaşması her gün yaşanan olaylar(!) PUBG oynamadan önce PUBG Fortnite iyi olduğunu oynayınca fikrim değişti. PUBG çok kolay ölünüyor Fortnite daha rekabetçi olduğunu düşünüyorum yapı savaşları eğlenceli olabiliyor ve Fortnite ne gelirse uyuyor kimse bu silah olmadı demiyor. Tercihim Fortnite.
Tam aksine PUBG daha rekabet odaklı diye düşünüyorum.

Bence PUBG, çünkü eğer hayatında Fortnite tarzı oyun oynamadıysan (Yapı yapma vb.) senin için çok zor olur. Alışman 2-3 hafta sürer ancak yine de oyunu aylardır oynayan kişiler yüzünden hiç zevk alamazsın. PUBG'de refleks önemli, oynayış tarzına da bağlı ve bana göre daha kolay.

Kisiden kisiye degisen bir sey. Gene gelip "FoRtNiTe BeBeK OyUnU LeN." diyenler olacaktir. Benim 1050 TI'im var. Ekran kartini almadan once HD4650 ile Fortnite oynuyodum. Neyse ekran ksrtini aldim ikisini de yukledim su an ikiis de var. PUBG bana gore gelmedi acikcasi ben isinamadim. Harita buyuk, uzun oyun pek hosuma gitmedi. Ama gercekcilik takintin varsa veya gercek bir silah oyunu olsun gercekteki gibi kapisim tarzi isen PUBG oyna Fortnite'den zevk almazsin. Ote yandan Fortnite daha baska bir alem. Build yapma isi PUBG ile aralarindaki en buyuk fark. -Hatta ara sira PUBG'de donuo duvar koymaya felan calisiyodum :D- Fortnite'de yali becerin cok onemli. Seri olmak highground'u alip adama ates etmek VS. Hele bir de build battle atsan zevkine doyum olmuyor tabi bana gore. Yani senin secmen lazim.

Ben de fikrimi belirtmek isterim. PUBG'de şans faktörünü konu almışsınız ama o her oyunda var. Hem PUBG bize gerçekçiliği öne çıkarıyor. Yani normalde bir savaş alanının ortasında koşarken her yerden vurulabilirsiniz değil mi ? Kimse o beni görmedi vurmak adil olmaz demem. Hem pusmak bir oyun tarzıdır. Pasif oynamaktır. Ve benim tercihim PUBG'den yana. Fortnite'taki build sisteminin işi bozduğunu düşünüyorum. İyi günler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı