PUBG mi, Rainbow Six Siege mi alınmalı?

Her açıdan düşünürsek R6 Siege almalısın çünkü sıkılıp oyunu bırakma olasılığın diğer oyunlardan çok farklı tek başına da oynasan gene sıkılmazsın çünkü oyun içinde sanki kendi arkadaşınmış gibi takım arkadaşlarınla kulaklıkla konuşma artısı var. Ama gene de biraz daha para biriktirip PUGB almanı öneririm.
Kesinlikle haklısınız daha dün takımlarla dost olduk çok keyifli ayrıca illa dost bulacaksın diye bir kaide yok onlar seni sevdi mi onlarla zevkli bir sohbet ettin mi dost oluveriyorsunuz (Bu "Onlar" yabancılar da Türkler de olabiliyor.).

Biraz geç oldu ama ilk olarak bilgisayarınız oyunları kaldırıp kaldırmadığına bakın. PUBG şuan tam olarak optimize olmuş değil.

Arkadaşlarınla birlikte alacaksan R6S, tek oynayacaksan PUBG öneririm.
Sebebi ise R6S'i tek başına oynamanız kanser olmanıza neden olabilir. PUBG'yi tek başına da zevk alarak oynayabilirsin.
Bu arada R6S Starter Edition kesinlikle önermem.
neden starter edition onermezsiniz sebebini merak ettim acıklayabilir misiniz

Six Siege'in şuanda aktif çok fazla oyuncusu kalmadığını düşünüyorum o yüzden PUBG almalısın .

Six Siege'in yeterince oyuncusu var. PUBG reklamını iyi yaptı o yüzden oyuncusu fazla. Kısa zamanda optimizasyon sorunları giderildi yeni içerikler eklenmeye başladı ama ikisi arasında kaldıysan kesinlikle R6 derim.

Arkadaşlarınla birlikte alacaksan R6S, tek oynayacaksan PUBG öneririm.
Sebebi ise R6S'i tek başına oynamanız kanser olmanıza neden olabilir. PUBG'yi tek başına da zevk alarak oynayabilirsin.
Bu arada R6S Starter Edition kesinlikle önermem.
Dostum acaba ben mi salağım, rainbow aldım ama hiç sarmıyor, 1 kill bile alamadım, heralde çok taktiksel bir oyun, öyle diğer oyunlar gibi direk dalmalı değil heralde ?

Dostum acaba ben mi salağım, rainbow aldım ama hiç sarmıyor, 1 kill bile alamadım, heralde çok taktiksel bir oyun, öyle diğer oyunlar gibi direk dalmalı değil heralde ?
Rainbow da öyle direk dalmak intihardır, ama Ashe alır oyunbaşı seri rushlar adamları hazırlıksız yakarlarsan o ayrı :). Genel olarak taktiksel oynaman lazım yavaş hareket edeceksin, treplere dikkat edip drone ile hareket edersen attack ta daha iyi olur. Defend da ise hızlı operatör alırsan roomerlık yapıp gafil avlayabilirsin rakibi, diğerlerinde ise treplerini iyi kurup, güzel bir pozisyon alıp rakibi bekleyeceksin.En önemlisi sesi iyi kasmak lazım :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı