PUBG Mobil Emülatör Sistem Kullanımı

yunus doğruu

Megapat
Daha fazla  
Dizüstü bilgisayarımdan PUBG Mobil oynuyorum. Tencent Games'in kendi yayınladığı resmi emülatörü kullanıyorum. İşlemci ve grafik kartı kullanımı ortalama %50-70 arasında gidip geliyor. Fakat oyunda takılma ve kasmalar çok oluyor. Aşağıya ekran görüntüsü bıraktım. İşlemci ya da ekran kartında yetersizlik var mıdır? Eğer işlemci ve ekran kartı kullanımı yeterli ise RAM eklemesi yapacağım.

Dosya Ekleri

• pubci.png
    pubci.png
    51,7 KB · Görüntüleme: 471
Yok. Sisteminiz gayet güzel çalışıyor. Ayarları yükseltmeyi denediniz mi?
Çok teşekkür ederim rahatladım. GPU ya da CPU yetersiz sanıyordum. Her ayarda denedim fakat sürekli takılma donma oluyor. Ortalama FPS 30-55 arası alıyorum. Fakat RAM kullanımı sabit 2500 MHZ kalıyor. MSI after burner ile arkadaşımın PC den baktığımda onda RAM kullanımı 3700 MHZ civarında dolaşıyor. RAM ekleyip deneyeyim madem sistem normal çalışıyorsa.

Çok teşekkür ederim rahatladım. GPU ya da CPU yetersiz sanıyordum. Her ayarda denedim fakat sürekli takılma donma oluyor. Ortalama FPS 30-55 arası alıyorum. Fakat RAM kullanımı sabit 2500 MHZ kalıyor. MSI after burner ile arkadaşımın PC den baktığımda onda RAM kullanımı 3700 MHZ civarında dolaşıyor. RAM ekleyip deneyeyim madem sistem normal çalışıyorsa.
Arkadaşların dediği gibi farklı bir emülatörle deneyin RAM'e para harcamadan. Çünkü sadece 2 GB kullanılıyor orada attığınız SS'e göre. Ayrıca MHz değil o MB. Dikkatli bakın. 2660 MHz'de çalışıyor.

Haklısınız yanlış yazmışım. Bende toplam 4 GB RAM mevcut. Bunun 1,5 GB Windows a gidiyor. Geri kalan RAM in tümünü oyun alıyor. Aynı şekilde arkadaşımın PC de Windows 1,5 GB RAM harcıyor ve oyuna kullandığı RAM 3,6 GB. Onda 6 GB RAM var toplamda. Farklı bir emülatör kullanmak istemiyorum çünkü telefonda oynayan insanlara haksızlık olur. Bu kendi emülatörü sadece emülatörden bağlananlar için eşleşme sağlıyor.

Emülatör bozuk bence. Yapamamışlar. After burner ile League of Legends değerlerini kontrol ettim. RAM kullanımı 3000 MB seviyesine çıkıyor fakat PUBG 2500 GB i geçmiyor. Üstelik daha fazla sistem istiyor Lol den.

Aynı sorun bendede var RX 580 ekran kartıyla takıla takıla oyunuyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığım linkteki oyuncunun oyunundaki akıcılığa bakarmısın?
Sorun nerede hala anlamış değilim.

Aynı sorun bendede var RX 580 ekran kartıyla takıla takıla oyunuyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığım linkteki oyuncunun oyunundaki akıcılığa bakarmısın?
Sorun nerede hala anlamış değilim.

Oyun içi ayarlardan grafik ayarlarınız ne durumda? Bir ekran görüntüsü atar mısın?
Bir de emülatör gerekli RAM'i bilgisayardan alamıyor galiba. Diğer oyunlar çok daha fazla RAM tüketirken PUBG sadece 2.5 GB harcıyor. Daha fazla alabilse kasması azalacak bence.

Oyundan her şeyi en yükseğe alın. Sonra emülatör ayarlarındankendi sisteminize göre ayarlayın (i3 cpu var ise çekirdekleri 2 yapın ram 4 ise 4 yapın ekran hd ise hd seçin).

Ayarlari
Oyundan her şeyi en yükseğe alın. Sonra emülatör ayarlarındankendi sisteminize göre ayarlayın (i3 cpu var ise çekirdekleri 2 yapın ram 4 ise 4 yapın ekran hd ise hd seçin).
Ayarları tam yaptım sadece emülatör yeterli RAM i alamıyor PC den
PC'den emulator ile oynayan akıllı telefon ve tablet ile oynayan ile aynı server'da mı oynuyor?
Hayır. Emülatör ile girenler sadece birbirleriyle eşleşiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı