PUBG Mobile 90 FPS olmuyor

Öncelikle evet, biliyorum önceki sürüm en fazla 60 FPS desteği vardı fakat yeni beta ile emülatöre 90 FPS desteği geldi.
Problemim şu normalde oyun içinde de 90 FPS oynayabiliyordum, oyun içinde ayarlarda bir görüntü ayarını değiştirdim.
Menüde 90 FPS yine var fakat bu sefer maça girince en fazla 60 veriyor.
Tekrardan oyun içinde 90'a nasıl çıkartabilirim?

Adsız.png

1.png

Öncelikle evet, biliyorum önceki sürüm en fazla 60 FPS desteği vardı fakat yeni beta ile emülatöre 90 FPS desteği geldi.
Problemim şu normalde oyun içinde de 90 FPS oynayabiliyordum, oyun içinde ayarlarda bir görüntü ayarını değiştirdim.
Menüde 90 FPS yine var fakat bu sefer maça girince en fazla 60 veriyor.
Tekrardan oyun içinde 90'a nasıl çıkartabilirim?

Eki Görüntüle 725142

Eki Görüntüle 725140

Konu dışı ama benim de emulatör GameLoop oyun da 90 FPS görüntü kalitesi yok sen nasıl yaptın.

Oyunu açıyorsun. İstediğin ayarları yaptıktan sonra emulatör açık iken oyun içinden çıkış yapıp tekrar giriş yapıyorsun düzeliyor. Birazdan resimlerle daha detaylı açıklama ekleyeceğim.
Hocam az önce Youtubeden birkaç video izledim dediğiniz ile aynı yolamı çıkıyor bilmiyorum.
Keşke bakmasaydım diyorum şuan lobide 30'lar maçta yine 60'ı geçmiyor.

1- Kırmızı okla işaretlediğim yerden çıkış yap.
Ekran Alıntısı 1.JPG

2- Çıkış yapınca alttaki görsel karşına çıkacak pubg'yi aç.
Ekran Alıntısı 2.JPG

Son olarakta oyuna girince FPS göstergesini açtığın zaman düzeldiğini göreceksin. Eğer olmadıysa bildir. Ben bu sefer küçük bir video hazırlayayım. Çünkü ilk başta bende görüntü ayarını değiştirince FPS düştü. Sonra bu yöntemle tekrar FPS'yi 60 üzerine çıkardım.

1- Kırmızı okla işaretlediğim yerden çıkış yap.Eki Görüntüle 725219

2- Çıkış yapınca alttaki görsel karşına çıkacak pubg'yi aç.
Eki Görüntüle 725220

Son olarakta oyuna girince FPS göstergesini açtığın zaman düzeldiğini göreceksin. Eğer olmadıysa bildir. Ben bu sefer küçük bir video hazırlayayım. Çünkü ilk başta bende görüntü ayarını değiştirince FPS düştü. Sonra bu yöntemle tekrar FPS'yi 60 üzerine çıkardım.
Hocam bu çözüm birkaç ay öncesine kadar işe yarıyordu 90FPS emülatörü yeni çıktığı zaman yine ayar değişikliği yapınca 60'a düşüyordu bu düzeltiyordu ama dediğim gibi ta ki önceden.
Fakat şimdi savaş ve lobiye dön eklemesi geldi bu sıkıntı yapıyor sanıyorum.
Hatta Youtubede birkaç gün öncesine kadar da yüklenmiş videolar var denedim ama nafile.
Konu dışı ama benim de emulatör GameLoop oyun da 90 FPS görüntü kalitesi yok sen nasıl yaptın.
90FPS yeni emülatör geldi.
Grafik kalitesini biraz düşürebilirsin belki artar
Hocam yeni beta 90FPS emülatör için bazı ayarlar var değişiklik olunca 60'ın üzerine çıkartmıyor.
Savaş ve lobiye dön eklemeside geldi, bunu görmemiştim keşke sabah ayarımı bozmasıydım diyorum şuan.
Kasma drop vs. değil hocam.
Monitör kaç Hz?
75

Hocam bu çözüm birkaç ay öncesine kadar işe yarıyordu 90FPS emülatörü yeni çıktığı zaman yine ayar değişikliği yapınca 60'a düşüyordu bu düzeltiyordu ama dediğim gibi ta ki önceden.
Fakat şimdi savaş ve lobiye dön eklemesi geldi bu sıkıntı yapıyor sanıyorum.
Hatta Youtubede birkaç gün öncesine kadar da yüklenmiş videolar var denedim ama nafile.
Hocam vallahi benim bildiğim çözüm bu, hatta ben her ayar değiştirdiğimde bu şekilde düzeltirim. Şimdi geç oldu da, yarın tekrar ayarımı bozup bu şekilde düzeltmeyi deneyeyim. Eğer bu yöntem tekrar bende işe yararsa nasıl yaptığım konusunda küçük bir video çekerim belki daha yararı olur. Bu arada emulatörü kaldırıp tekrar kurmayı denedin mi?

Hocam vallahi benim bildiğim çözüm bu, hatta ben her ayar değiştirdiğimde bu şekilde düzeltirim. Şimdi geç oldu da, yarın tekrar ayarımı bozup bu şekilde düzeltmeyi deneyeyim. Eğer bu yöntem tekrar bende işe yararsa nasıl yaptığım konusunda küçük bir video çekerim belki daha yararı olur. Bu arada emulatörü kaldırıp tekrar kurmayı denedin mi?
Hocam hiç bozmayın, dediğiniz olayı biliyorum görüntü ayarlarında bir değişiklik olduğu zaman geri geri tekrar gir şeklinde fps'yi eski haline getirebilirdik.

Sorunum şu sabah bir görüntü ayarımı değiştirdim tabi ki görüntü ayarlarında değişiklik olunca 90 fps bozuluyor ve 60'a geri dönüyor.

Fakat oyuna yeni gelen savaş ve lobiye dön ayrılarak özellik gelmiş bu sıkıntı yapıyor galiba.

Youtubede zaten güncel birçok video yayınlanmış ayar değiştirdikten sonra 90 fps'yi geri alma diye ama oluyor diyen var olmadı diyen var bana olmadı şuan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı