Arkadaşlar emulatörden oynuyorum ama 90 FPS ve Ultra HD açılmıyor, nasıl açarım?
Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizi belirtin.
90 FPS mi açılmıyor, ultrahd mi?
GameLoop Android 7.1 PUBG Mobile Emülatörü
Arkadaşlar biliyorsunuz yeni erengel ile oyun 1.0 sürümüne kavuştu. Bu güncelleme ile 90 FPS seçeneği geldi. Ancak emülatörde görünmüyordu. Öte yandan livik güncellemesi ile birlikte AMD tarafında emülatörde problemler yaşanmıştı. Şimdi paylaşacağım GameLoop 7.1 beta sürümünde 90 FPS seçeneği...www.technopat.net
Şahsi görüşüm bence akıcılıkta net olarak fark var. Kaldı ki benim monitörüm 73hz ona rağmen farkı hissediyorum.Yıllardır Emilatör PUBG oynayan ve 90-60 FPS ikisinide denemiş biri olarak belirtmek istiyorum ki, emin olun 90 ile 60 arasında neredeyse hiç fark yok. Ben anlayamadım farkı. Abartılıyor. Stabili çıkana kadar beklenmeli. Bence 60 oynayın sorunsuzca.
Monitörünüz kaç hz?Yıllardır Emilatör PUBG oynayan ve 90-60 FPS ikisinide denemiş biri olarak belirtmek istiyorum ki, emin olun 90 ile 60 arasında neredeyse hiç fark yok. Ben anlayamadım farkı. Abartılıyor. Stabili çıkana kadar beklenmeli. Bence 60 oynayın sorunsuzca.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.