PUBG Mobile hala oynanır mı?

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
PUBG Mobile'i uzun süreden sonra tekrar yükledim, 3-4 gündür oynuyorum. Her şey güzel ama tek başıma oynadığım için eskisi gibi tam olarak bağlanamadığımı düşünüyorum. Sizce bundan kaynaklı mı yoksa PUBG Mobile sizce oynanmaz mı?

PUBG Mobile'i uzun süreden sonra tekrar yükledim, 3-4 gündür oynuyorum. Her şey güzel ama tek başıma oynadığım için eskisi gibi tam olarak bağlanamadığımı düşünüyorum. Sizce bundan kaynaklı mı yoksa PUBG Mobile sizce oynanmaz mı?
Hocam yaklaşık 5 yıldır oynuyorum son 1 yıldır çok sıktı bence hekes farkında bunun ama kademen düşükse taç 1 ve altı genllikle çok bot yolluyo oyun bayraktan yüksek kademelilere girince yine oyun birazda olsa sarıyo.i😊

Oyun çıktığın günden hesabım var toplasan 2 ay oynamışımdır.

Hocam yaklaşık 5 yıldır oynuyorum son 1 yıldır çok sıktı bence hekes farkında bunun ama kademen düşükse taç 1 ve altı genllikle çok bot yolluyor oyun bayraktan yüksek kademelilere girince yine oyun biraz da olsa sarıyor. İ😊

Oyun çıktığından beri hesabım var 3 hesap değiştim S19'a kadar aralıksız oynamıştım. Yanlış hatırlamıyorsam ondan sonra yavaş yavaş bırakmıştım. O zamanlar daha çok sarıyordu ama şu anda sarmıyor değil ama dediğim gibi ya bir takım bulmam lazım ya da Duo. Tek başına aşırı sıkıcı oluyor.

Ve şu an fark ettiğim oyunda hoşuma gitmeyen birkaç şey var zaten oyunu bırakmaya başladığım zamanlar başlamıştı bu olaylar şimdi tamamen bitmiş. 1. si Miramar sanhok gibi mapler hiç oynanmıyor yüksek eloları bilmiyorum gerçi. 2. sorun ise Miramar sanhok gibi maplerde oyun bulsa bile cidden 3-4 sene önce çok kalabalık olan yerlere kimse atlamıyor. Örnek vereyim Bootcamp cidden kimse yok önceden ortalama 10-15 kişi gelirdi rahat şu an kimsenin gelmemesi üzücü cidden.

Oyun çıktığından beri hesabım var 3 hesap değiştim S19'a kadar aralıksız oynamıştım. Yanlış hatırlamıyorsam ondan sonra yavaş yavaş bırakmıştım. O zamanlar daha çok sarıyordu ama şu anda sarmıyor değil ama dediğim gibi ya bir takım bulmam lazım ya da Duo. Tek başına aşırı sıkıcı oluyor.

Ve şu an fark ettiğim oyunda hoşuma gitmeyen birkaç şey var zaten oyunu bırakmaya başladığım zamanlar başlamıştı bu olaylar şimdi tamamen bitmiş. 1. si Miramar sanhok gibi mapler hiç oynanmıyor yüksek eloları bilmiyorum gerçi. 2. sorun ise Miramar sanhok gibi maplerde oyun bulsa bile cidden 3-4 sene önce çok kalabalık olan yerlere kimse atlamıyor. Örnek vereyim Bootcamp cidden kimse yok önceden ortalama 10-15 kişi gelirdi rahat şu an kimsenin gelmemesi üzücü cidden.
Maalesef dedikleriniz doğru hocam artık her yeni mod ne geliyorsa herkes oraya atlıyor.eski düzenler gitti artık hocam yenilere maalesef alışmamız lazım.

Maalesef dedikleriniz doğru hocam artık her yeni mod ne geliyorsa herkes oraya atlıyor. Eski düzenler gitti artık hocam yenilere maalesef alışmamız lazım.

Şimdi siz deyince aklıma geldi oyun biraz sponsorluk oyununa dönmüş gibi ama yeni şeyler gelmesi iyi gerçi. Ayrıca oyuncular bayağı kötüleşmiş hocam önceden hatırlıyorum plat elmas elo arasında bir oyuncular denk geliyordu beni öldürünce adamı maç boyunca oturup izlediğimi hatırlıyorum. Şimdi plat eloda gelen adamlar kör topal olmuş.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı