Ben ona özel Gmail açayım o zaman hocam.
Hocam peki adam hesaba girdi diyelim ki o kendi Gmail'ini hesaba bağlarken yeni kurduğum Gmail'e kod vb. bir şey gelecek mi?
Çok sağolun hocam sizindeNe demek hocam rica ederim bayraminiz mubarek olsun biraz gec oldu ama.
Hocam yani ne yapmam gerek şu durumda acaba ?Hocam bazi gereksinimler varmiş silmek icin e-posta uzerinden girilmesi lazim ve 2 hafta gibi bir sure beklemeniz lazim yeni bagladiginiz icin.
Hocam yani ne yapmam gerek şu durumda acaba?
Hocam o zaman şöyle yapayım:Adama gmail ile birlikte hesabı vereyim sonra nasıl FaceBook'u sılebılırım ?Hocam SS de gorundugu gibi beklemeniz lazim ancak yine de alici e-posta uzerinden girebilir hesaba sure dolunca faceboogu silersiniz. E-posta uzerinden girdigi zaman sizin faceniz ile herhangi bir bagi olacagini sanmiyorum size kalmis isterseniz e postayla giris yapabilir alici.
Hocam o zaman şöyle yapayım: Adama Gmail ile birlikte hesabı vereyim sonra nasıl Facebook'u sılebılırım?
Çünkü hesap adamda olacak.
Hocam Facebook hesap bağını silmem için 30 gün mü gerekiyor 7 mi?
Ya hocam delireceğim hiç bir şey anlamıyorum (sizden kaynaklı değil benim salaklığım) siz gayet iyi anlattınızHocam SS de sıralı zaten her şey sizden istedigi e postali hesabi yeni bagladiginiz icin 30 gun boyunca beklemeniz lazim bu 30 gunde son 15 gun boyunca e-posta ile her gün gir cik yapin ondan sonra oyuna e-posta uzerinden girerek Facebook hesabinizi silin
Sildikten sonra 7 gun icinde oyuna Facebook uzerinden girmemeniz gerekiyor girerseniz gecersiz sayiliyor.
gir çık tan kastınız nedır anlamadım :/Ya hocam delireceğim hiç bir şey anlamıyorum (sizden kaynaklı değil benim salaklığım) siz gayet iyi anlattınız
e-posta ile her gün gir cik yapin ondan sonra oyuna e-posta uzerinden girerek Facebook hesabinizi silin
Sildikten sonra 7 gun icinde oyuna Facebook uzerinden girmemeniz gerekiyor girerseniz gecersiz sayiliyor. bu kısımdan hiç bir şey anlamadım.Teknoloji cahili olmak ne zor![]()
Ya hocam delireceğim hiçbir şey anlamıyorum (sizden kaynaklı değil benim salaklığım) siz gayet iyi anlattınız
E-posta ile her gün gir cik yapin ondan sonra oyuna e-posta uzerinden girerek Facebook hesabinizi silin.
Sildikten sonra 7 gun icinde oyuna Facebook uzerinden girmemeniz gerekiyor girerseniz gecersiz sayiliyor. Bu kısımdan hiçbir şey anlamadım. Teknoloji cahili olmak ne zor
Gir çıktan kastınız nedır anlamadım :/
Hocam benim uykusuzlugumdan biraz duzensiz yazmis olabilirim kusura bakmayin
1- sizin 2 hesaptan 1 tanesini silebilmeniz icin 2 hesabiniz 30 gün boyunca bagli olmasi lazim(çalınmalara karşı önlem oldugu icin buyuk ihtimalle)
2- 1 hesabi silebilmen icin o hesaptan girmemen lazim yani face silmen icin Google'dan giris yapman lazim ve bu hesabi silebilmen icin 30 gun içerisinde 15 gün aktif gorunmeniz lazim yani alici 1 ay icinde 15 gun sadece oyuna girip ciksa bile oluyor.
3- son adim ise Google'dan giris yapip face hesabını zi silmeniz bu hesabi silince sizin isiniz bitiyor daha o hesaba bulasmazsiniz kendiliginden silinicektir.
SS i okursaniz daha iyi anlayabilirsiniz hocam.
Facebook hesabinizada telefon numarasini baglayin hocam bir sikinti durumunda çalinmamasi icin(en kotu ihtimali soyluyorum boyle bir sey olmaz buyuk ihtimalle) alan adam çokta takmaz ztn siler kendisiHocam benim uykusuzlugumdan biraz duzensiz yazmis olabilirim kusura bakmayin
1- sizin 2 hesaptan 1 tanesini silebilmeniz icin 2 hesabiniz 30 gün boyunca bagli olmasi lazim(çalınmalara karşı önlem oldugu icin buyuk ihtimalle)
2- 1 hesabi silebilmen icin o hesaptan girmemen lazim yani face silmen icin Google'dan giris yapman lazim ve bu hesabi silebilmen icin 30 gun içerisinde 15 gün aktif gorunmeniz lazim yani alici 1 ay icinde 15 gun sadece oyuna girip ciksa bile oluyor.
3- son adim ise Google'dan giris yapip face hesabını zi silmeniz bu hesabi silince sizin isiniz bitiyor daha o hesaba bulasmazsiniz kendiliginden silinicektir.
SS i okursaniz daha iyi anlayabilirsiniz hocam.
Kisaca e-posta uzerinden giris yaptiginiz hesabin 30 gun boyunca bagli olmasi lazim yani diger ayin 29'u gibi e-posta uzerinden giris saglayarak face silip devam edebilirsiniz bu kadar.
Ya da şu an farklı Facebook hesabı açıp bağlasam olmaz mı? Lütfen cevap verın hocam adam yarın alacak buyuk ıhtımal.
Hocam adama açiklarsaniz eger olabilir hesapla falan ugrasmayin kisaca aciklayin" ben hesabi silemiyorum 30 gun sonra Facebook hesabını silebilir misiniz diye rica edebilirsiniz" hocam adam tanidiginizmi acaba yoksa yabancimi tanidiksa sıkıntı olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.