PUBG Mobile Tablet Önerisi

oneshottt

Hectopat
Arkadaşlar YouTube için PUBG Mobile videoları çekmek istiyorum ve tablet ile bunu yapacağım. Fakat tablet oynayan birkaç youtuber a baktığımda hepsi iPad Pro ile oynuyorlar. 8-9 bin TL ipod Pro'ya veremeyeceğim için 2-3 bin TL aralığında PUBG Mobile extrem ayarlarda 60 FPS alabileceğim tablet önerebilir misiniz?

Arkadaşlar YouTube için PUBG Mobile videoları çekmek istiyorum ve tablet ile bunu yapacağım. Fakat tablet oynayan birkaç youtuber a baktığımda hepsi iPad Pro ile oynuyorlar. 8-9 bin TL ipod Pro'ya veremeyeceğim için 2-3 bin TL aralığında PUBG Mobile extrem ayarlarda 60 FPS alabileceğim tablet önerebilir misiniz?

Al iPad Mini 5.Mis.

Selam dostum.

Maalesef bu iş için en iyi seçenek iPad Pro. Ancak gerçekten ciddi bütçe istiyor. Şimdi sana onu al, bu al diye tavsiye vermek istemiyorum çünkü nerede araştırırsan araştır, en iyi seçenek olarak karşına bu çıkacak. O yüzden iPad Pro haricinde seni yanlış yönlendirmek istemiyorum. Belki biraz daha bütçe dostu düz iPad Air iş görebilir ama Pro'nun yerini tutmayacaktır.

Saygılarımla.

Yeni iPad Pro 11 inç 128 GB: 6399 TL
iPad Air 10.5 inç 64 GB: 3999 TL
iPad 10.2 inç 128 GB: 3199 TL

Evet mini 5 düşünüyorum fakat bataryası 5000 mAh. Bu sayı iPad Air'da 7.800 mAh, iPad 7. nesilde 8227. Sen mini kullanıyor musun? Kullanıyorsan PUBG Mobile'de atıyorum 30dklık bir maçta yüzde kaç şarj azalıyor? Teşekkürler.
Yok be.Galaxy Tab 3 Lite :D. PUBG Lite bile kaldırmıyor :D

3000 liran varsa ipad mini 5 al

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı