PUBG Mobile Tencent Emulator Grafik Sorunları

Bahadır63

Hectopat
PUBG Mobile'ı bilgisayarımda oynamak için Tencent Emulator kurdum. Oyunu da yükledikten sonra grafik hatalarıyla karşılaştım. Ekranda sadece beyaz grafikler var. Mesela karakter oluşturma bölümüne girdiğimde, orada sadece adamın saçı görünüyor ve diğer hiçbir şeyin grafiği yüklenmiyor. Bu hata donanımsal veya yazılımsal bir hataysa çözüm öneriniz nedir? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.Hatanın görüntüsü, yüklediğim fotoğrafta sol üstte görünüyor.
indir.jpg

Yok mu yardım edecek biri?

Son düzenleme:
9500 GT olan bilgisayarda aynı sorunu yaşamıştım. 9500 GT DX 10 destekliyor acaba ondan mı oluyor. Oyun ayarlarından OpenGL falan denedim ama düzelmedi. Sizin ekran kartınız nedir?

Artı -1 Eksi
Oyun başlarken resimdeki yerde 'Repair' var onu deneyebilir misin?

Dosya Ekleri

• resim.jpg
    resim.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 5.393
Bendeki ayarlar resimdeki gibi. Ayrıca resimdeki 'Prioritize Dedicated GPU' seçeneğini işaretleyip deneyin.

Dosya Ekleri

• resim.png
    resim.png
    11,1 KB · Görüntüleme: 5.349
Benim dizüstü bilgisayarımda HD 4000 + 7670M var, oyun sorunsuz çalışıyor. Son olarak aklıma gelen ekran kartı sürücüleri. Mevcut sürücülerin güncel olup olmadığını kontrol edin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı