Merhaba arkadaşlar, gameloop emulator üzerinden PUBG Mobile oynamaktayım, geçen hafta pazar gününe kadar sorunsuz oynamaktaydım; sonra pazartesi Twitter giriş sorunu çıktı derken o ara 3-4 gün oyuna girmedim, sonra emulator içinden "Google ınstaller ve Twitter"indirerek o sorunu çözdüm oyuna girdim, sağlam oyun kasmaya, takılmaya, bazen donmaya, cızırtı cıkartmaya başlamıştı. Oyun zevkını baltalıyor tamamen.
Sonra CPU kullanımına bakayım dedim, oyun içindeyken %80-100 CPU yemekteydim emulator %50-65 arası yiyordu, arkadaşımın pcsi benden çok kötü ama onda CPU 35-40 civarı gameloopta 20 civarı yiyordu. Sonra dedim format atayım belki işe yarar, attım tekrar kurdum fakat yine aynı. Bu sefer belki emulator içindeki Twitter-Google installer CPU'yu yükseltiyordur deyip hesabımı bir de Facebook'a bağladım, oyunu silip, tekrardan kurup bu sefer normal giriş yaptım Facebook'la lakin aynı.
Ne yapsam ne etsem bilemiyorum, cok büyük ihtimalle yüksek CPU'dan kaynaklanıyor bu oynayamama durumu.
Sistemimle alakası yok ama yine de yazayım;
Sonra CPU kullanımına bakayım dedim, oyun içindeyken %80-100 CPU yemekteydim emulator %50-65 arası yiyordu, arkadaşımın pcsi benden çok kötü ama onda CPU 35-40 civarı gameloopta 20 civarı yiyordu. Sonra dedim format atayım belki işe yarar, attım tekrar kurdum fakat yine aynı. Bu sefer belki emulator içindeki Twitter-Google installer CPU'yu yükseltiyordur deyip hesabımı bir de Facebook'a bağladım, oyunu silip, tekrardan kurup bu sefer normal giriş yaptım Facebook'la lakin aynı.
Ne yapsam ne etsem bilemiyorum, cok büyük ihtimalle yüksek CPU'dan kaynaklanıyor bu oynayamama durumu.
Sistemimle alakası yok ama yine de yazayım;
- Intel Core ı5-6200U 2.3GHz turbo 2.8GHz
- NVIDIA GeForce 940M 4 GB
- 8 GB RAM, 1TB HDD
Son düzenleyen: Moderatör: