PUBG Mobile Yüksek CPU Kullanımı

cenheviz

Decapat
Merhaba arkadaşlar, gameloop emulator üzerinden PUBG Mobile oynamaktayım, geçen hafta pazar gününe kadar sorunsuz oynamaktaydım; sonra pazartesi Twitter giriş sorunu çıktı derken o ara 3-4 gün oyuna girmedim, sonra emulator içinden "Google ınstaller ve Twitter"indirerek o sorunu çözdüm oyuna girdim, sağlam oyun kasmaya, takılmaya, bazen donmaya, cızırtı cıkartmaya başlamıştı. Oyun zevkını baltalıyor tamamen.

Sonra CPU kullanımına bakayım dedim, oyun içindeyken %80-100 CPU yemekteydim emulator %50-65 arası yiyordu, arkadaşımın pcsi benden çok kötü ama onda CPU 35-40 civarı gameloopta 20 civarı yiyordu. Sonra dedim format atayım belki işe yarar, attım tekrar kurdum fakat yine aynı. Bu sefer belki emulator içindeki Twitter-Google installer CPU'yu yükseltiyordur deyip hesabımı bir de Facebook'a bağladım, oyunu silip, tekrardan kurup bu sefer normal giriş yaptım Facebook'la lakin aynı.

Ne yapsam ne etsem bilemiyorum, cok büyük ihtimalle yüksek CPU'dan kaynaklanıyor bu oynayamama durumu.

Sistemimle alakası yok ama yine de yazayım;
  • Intel Core ı5-6200U 2.3GHz turbo 2.8GHz
  • NVIDIA GeForce 940M 4 GB
  • 8 GB RAM, 1TB HDD
Şimdiden destek olanlara teşekkürler. !

Son düzenleyen: Moderatör:
Emülatör harici ekran kartından çalıştığından emin olun.
Buna rağmen düzelmiyorsa yapabileceğiniz bir şey yok. Emülatör performans sorunları yaşamanızda gayet normaldir.

PUBG lite indirip kullanırsanız daha iyi olur PUBG mobile bilgisayar için dizayn edilmiş bir oyun değil bu yüzden düşük FPS de verebilir oyun.

Hocam aynen lite'nin performansı kesinlikle daha iyi de , emulatorde çatır çatır oynayabilirken, bir anda neden böyle oldu onu çözemedim ve de açıkcası emulatorden oynamak istiyorum.
Emülatör harici ekran kartından çalıştığından emin olun.
Buna rağmen düzelmiyorsa yapabileceğiniz bir şey yok. Emülatör performans sorunları yaşamanızda gayet normaldir.

NVIDIA ile çalışmakta hocam eminim, performans sorunları elbette yaşanabiliyor ama normal güzelce oynarken, bir anda böyle rahat rahat oynatmayacak hale gelmesi beni düşündürüyor, arkadaşım laptobu benimkinden çok düşük ve rahatça oynuyor, bende durduk yere böyle birşey oldu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı