Çözüldü PUBG Mobile'da hile çok mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
O nasil oluyor?

Bizim takim digerlerine gore gucsuz kaliyor cunku sadece ben emulatrum. Diger 3 kisi mobil. Birinin cihazi da Galaxy A21. Ben de zaten iyi oynamiyrum. Yani mobillerle oynasam diger takimlara karsi ustunluk kuramayiz zaten.
Gameloop üzerinden oynasanız bile satın aldıkları programlar ile mobilde oynayanlar ile oynayabiliyorlar.

GameLoop PUBG Mobile'da çok fazla hile yok ya da bana denk gelmedi. Telefondan PUBG Mobile Lite oynuyorum ve aşırı hile var. Neredeyse her maçta en az bir hileci çıkıyor. Hileci olmayan oyunlara da denk geldim ama nadir. Bu yüzden GameLoop PUBG Mobile daha iyi diyorum. Steam PUBG'yi çok oynamıyorum ama onda da pek hile yok gibi.

GameLoop PUBG Mobile'da çok fazla hile yok ya da bana denk gelmedi. Telefondan PUBG Mobile Lite oynuyorum ve aşırı hile var. Neredeyse her maçta en az bir hileci çıkıyor. Hileci olmayan oyunlara da denk geldim ama nadir. Bu yüzden GameLoop PUBG Mobile daha iyi diyorum. Steam PUBG'yi çok oynamıyorum ama onda da pek hile yok gibi.

Ikisinde de hile o kadar fazla yok sanirim ama sorun su ki adamlar zaten hile gibi oynuyor. Yeni oyuncularin hic sansi yok. Ozellikle Mobile'de. Sifirdan basladim As'a kadar yukseldim ama benim oynayisimda hic gelisme olmamisken karsimdaki adamlar asiri iyi oynamaya basladi. Bir tik beceriksizim bi de adamlar asiri iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı