PUBG RX 580 düşük FPS

samet5323

Decapat
Önceden Ultra ayarlarda 70 80 FPS arası rahat bir şekilde oynayabiliyordum. Uzun zamandır girmedim. Güncelleme geldi güncelledim. FPS 50 60'dan yukarı çıkmıyor. Durmadan lag oluyor donuyor oyun. Üstelik oyun SSD yüklü.

RX 580 4 GB
i3 7100
8 GB DDR 4 RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Ultra ayarlar için sistem gereksinimlerine baktınız mı ?
Ultra Ayar için Önerilen sistem gereksinimleri :
  • Operating System: 64-bit Windows 10.
  • Processor: Intel Core i5-6600k / AMD Ryzen 5 1600.
  • Memory: 16 GB RAM.
  • Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB / AMD Radeon RX 580 4GB.
  • DirectX: Version 11.
  • Network: Broadband Internet Connection.
  • Storage: 30 GB available space.
Minimum Sistem Gereksinimleri ( Low Ayarlar )
  • Operating System: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.
  • Processor: Intel Core i5-4430 / AMD FX-6300.
  • Memory: 8 GB RAM.
  • Graphics: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R7 370 2GB.
  • DirectX: Version 11.
  • Network: Broadband Internet connection.
  • Storage: 30 GB available space.
Bilgisayarınızın hangi oyunları desteklediğini görmek için tıklayın

Yukarıda verdiğim linkte oyunu aratıp oyunun sistem gereksinimlerini görebilirsiniz , dilerseniz bilgisayarınıza bir indirme yaparak sistem bilgilerini alıp sisteminiz ile oyun sistemini karşılaştırma yaparak oyunu kaldırıp kaldırmayacagını görebilirsiniz.

Selamlar işlemciniz bir tık zayıf kalıyor. İşlemcinizle birlikte Ram'iniz de 16 GB olursa gözle görülür performans artışı sağlarsınız.

İşlemciniz ve raminizle bağlantılı olarak anlık donmalar hatta 2-3-4 saniyelik donmalar yaşıyorsunuz büyük ihtimalle.

işlemcinin darboğaz ettiğini bende farkediyorum ama benim asıl sormak istedigim soru bu değil tamam oyun sorunlu da ultrada 80 fps alırken bi anda neden 50 ye düştü tamam güncellemeden sonra olabilir onada kabul düşük ayarlada neden gene tekrar 50 fps

Aynı işlemci bende de var.Yakın zamanda değiştirmeyi planlıyorum.2-3 sene önce almıştım günün şartlarını malesef karşılamıyor.

Sizin de söylediğiniz gibi oyun bozuk 🤣

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı