Çözüldü PUBG siyah hava sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mert İşleyen

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
28.09.2017 tarihinde bir güncelleme geldi. Oyunu güncelledim ve girdim. Play'e bastım yüklendi ben de sandım ki adamlar ne güzel oyuna karanlık hava getirmişler. Sonra anladım ki benim oyunum bozulmuş. Sorunsuz çalışıyordu oyunum. Kasma donma takılma vs. gibi şeyler olmuyordu hiç. Steam'den oyun bütünlüğünü sağlama işlemi yaptım sadece ama düzelmedi, hala aynı sıkıntı. Lütfen bir yardım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
VPN açıp dener misin? Bu sorun bağlantıdan kaynaklı imiş. Ya da VPN açıksa kapatır mısın?
Güncelleme geldikten sonra oldu. Güncellemeden sonra sunucuyu seçiyorum oyuna giriyor. Fakat hava siyah oyun takılı kalıyor. Arka plandan sesler geliyor ama oyun takılı kalıyor.
Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladım yine olmadı. Ekran kartım ve tüm driverlerim güncel.
Sistemim;
  • Windows 10 Pro
  • Msi R9 380 Gaming 4GB Ekran Kartı
  • Intel İ5 6500 İşlemci
  • Gskill DDR4 2400MHz 8 GB RAM
  • Msi B150 Gaming M3 Anakart

Bende de aynı sorun var her yere baktım cozum yok. Bılen bırı acılen bu sorunun cozumunu paylasırsa sevınırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…