K KerimBey37 Decapat Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 62 23 Haziran 2018 #1 Beyler yeni yeni alışmaya çalışıyorum şimdi sorum şu. Spray atarken mouseu aşağı cekiyorum ama düzgün olması için bayağı aşağı çekmem gerekiyor yani masa yetmeyecek neredeyse Ben istiyorum ki azcık bile aşağı kaydırsam yetsin bu hangi ayar acaba ? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2018
Beyler yeni yeni alışmaya çalışıyorum şimdi sorum şu. Spray atarken mouseu aşağı cekiyorum ama düzgün olması için bayağı aşağı çekmem gerekiyor yani masa yetmeyecek neredeyse Ben istiyorum ki azcık bile aşağı kaydırsam yetsin bu hangi ayar acaba ?
AliKemal KUDU Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 1.507 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2018 #2 Her silahın sprey şekli farklıdır, aksesuarlarını takarsan sekme biraz azalır. Artı 0 Eksi
cerberus123 Megapat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 823 Çözümler 6 Yer Ankara/Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2018 #3 Ayarlarda kontrol kısmında mouse hızı ayarları var, mouse hızlarını kendine göre ayarlayabilirsin. Artı 0 Eksi
D deltaX Hectopat Katılım 4 Şubat 2018 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2018 #4 Ayarlarda dikey ve yatay hız ayarı olması lazım yani sap veya sola 1 hızı ile bakarken yukarıdan aşağıya 2 hızıyla bakacaksın Artı 0 Eksi
Ayarlarda dikey ve yatay hız ayarı olması lazım yani sap veya sola 1 hızı ile bakarken yukarıdan aşağıya 2 hızıyla bakacaksın
KS KS K KerimBey37 Decapat Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 62 23 Haziran 2018 #5 sağolun arkadaslar hala alısamadım sanırım oyun işi benden geçmiş. Bu kadar zor olmasada herkes kolay aim alsa keske nolur sanki Artı 0 Eksi
sağolun arkadaslar hala alısamadım sanırım oyun işi benden geçmiş. Bu kadar zor olmasada herkes kolay aim alsa keske nolur sanki
Ö Ömer_Engin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.519 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2018 #6 KerimBey37 dedi: sağolun arkadaslar hala alısamadım sanırım oyun işi benden geçmiş. Bu kadar zor olmasada herkes kolay aim alsa keske nolur sanki Genişletmek için tıkla... O zaman hiç zevki kalmaz yav Artı 0 Eksi
KerimBey37 dedi: sağolun arkadaslar hala alısamadım sanırım oyun işi benden geçmiş. Bu kadar zor olmasada herkes kolay aim alsa keske nolur sanki Genişletmek için tıkla... O zaman hiç zevki kalmaz yav