PUBG Steam'da insanların çok olduğu yerlerde GPU kullanımı %10'lara düşüyor

Oyunda böyle bir sorunum var. Mesela arcade maç girdiğimde el başlayınca diğer oyuncularla beraber aynı yerde doğar doğmaz GPU kullanımı yüzde 10'a düşüyor FPS ise 90'lara iniyor. Adam yokken FPS 300'lere, GPU kullanımı 60'lara çıkıyor. Bu neden kaynaklı? Ekran kartım 4070 Ti. İşlemcim 12700F. Oyun çözünürlüğü 2K. Grafikleri yükseltsem de bir şey değişmiyor.

Peki işlemci kullanımınız kaç oluyor GPU kullanımı düşünce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüzde 20, 30 civarı.

Bu işlemciyle nasıl darboğaz oluyor hem de 2K'da gerçekten anlam veremiyorum. Hangi işlemciye geçmem lazım?

İşlemciyle olmak zorunda değil. RAM yeterli geliyor mu? İşlemcinin alt çekirdeklerini de kontrol et. Belki tekli çekirdekte yeterli olmuyordur. Daha iyi bir işlemci, i9 12900 olabilir.

İşlemciyle olmak zorunda değil. RAM yeterli geliyor mu? İşlemcinin alt çekirdeklerini de kontrol et. Belki tekli çekirdekte yeterli olmuyordur. Daha iyi bir işlemci, i9 12900 olabilir.
32 gb 4000 mhz ram var. İşlemci alt çekirdekleri hakkında bilgim yok. Görsel bırakıyorum bir bakın isterseniz.

Darboğaz olmaz 12700 ile sıcaklıklar nasıl?
12.png

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    3 MB · Görüntüleme: 33

Technopat Haberler

Geri
Yukarı