PUBG ve Fortnite FPS Drop Neden Olur?

Berruhan67

Decapat
Fortnite, PUBG gibi oyunlarda FPS drop neden olur? Bir bilgisayar FPS testinde, FPS drop farkettim. Bu olay sistemden mi kaynaklanıyor? Ekran kaydı açıktı, buna o da sebep olabilir mi? O PC'yi almak istiyorum ama bu durumu görünce bir korktum. PUBG'de olmadı ama Fortnite de çok gördüm. Neden kaynaklanıyor? Sistemle ilgisi var mı?

Fortnite, PUBG gibi oyunlarda FPS drop neden olur? Bir bilgisayar FPS testinde, FPS drop farkettim. Bu olay sistemden mi kaynaklanıyor? Ekran kaydı açıktı, buna o da sebep olabilir mi? O PC'yi almak istiyorum ama bu durumu görünce bir korktum. PUBG'de olmadı ama Fortnite de çok gördüm. Neden kaynaklanıyor? Sistemle ilgisi var mı?
İsterseniz alacağınız sistemle ilgili konu açıp gönüllü arkadaşları etiketlerseniz (beni de etiketleyebilirsiniz bildiğim kadarıyla yardımcı olurum) yardımcı oluruz. Alacağınız sistem nedir?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı