PUBG'de W tuşu yürüme yerine koşmaya nasıl ayarlanır?

Fischerk

Kilopat
Arkadaşlar oyunu bırakmadan önce koşmayı W+Shift yerine direkt W tuşuna ayarlayabiliyorduk. Yani yürüme yerine W tuşuna basınca koşma moduna geçiyordu. Fakat şu an nasıl yapamıyorum. Nereden yapılıyor bu?

Hocam mobil oyunundan mı bahsediyorsunuz yoksa Steam PUBG'den mi ? Mobilden bahsediyorsanız şu tarz bi video buldum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam ekrandan çıkın üst taraftan klavye ayarlarına gelin ardından "hold Shift to" run seçeneğini tam tersi yapın ardından oyun içi kontrolleri sıfırlayın.
Tam ekrandan çıkın derken?
Hocam mobil oyunundan mı bahsediyorsunuz yoksa Steam PUBG'den mi ? Mobilden bahsediyorsanız şu tarz bi video buldum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Steam sürümü.

Çok basit sadece tuş atamalarından koşmak için Shift'e basılı tutdaki tike basın tik giderse artık Shift'e basmadan koşabilirsiniz.

Çok basit sadece tuş atamalarından koşmak için Shift'e basılı tutdaki tike basın tik giderse artık Shift'e basmadan koşabilirsiniz.

OLMUYOSA YANLIŞ YILDASINIZ

Son düzenleme:
Hocam tuş aramalarından yaparsın ama tavsiye etmem. Araç kullanırken W ile süremezsin aracı o zaman. Arkadaşların dediği oto koşmayı kullanabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı