Kanka vallahi ben 5-10 dk loot yapıp adam göremeden ölüyorum(çok iyi oynuyolar)
Kanka vallahi ben 5-10 dk loot yapıp adam göremeden ölüyorum(çok iyi oynuyolar)
Oyunun mantığını anladığında aslında çok olay bir oyun oluyor. Yakın mesafede tek başına ikiden fazla kişiye girmemeye dikkat et. KNT yerine SNT tercih etmen çok daha yararına olur uzak ve orta mesafe için. 7.62 mm silahların hasarı daha fazla olduğu için birkaç atış yeterli olur ve oyunda bomba kullanmak en işe yarayan şeylerden biri.Kanka vallahi ben 5-10 dk loot yapıp adam göremeden ölüyorum(çok iyi oynuyolar)
genellikle bende öyleyim hocam. Fazla ilerleyemiyorum.
Oyunun mantığını anladığında aslında çok olay bir oyun oluyor. Yakın mesafede tek başına ikiden fazla kişiye girmemeye dikkat et. Knt yerine snt tercih etmen çok daha yararına olur uzak ve orta mesafe için. 7.62 mm silahların hasarı daha fazla olduğu için birkaç atış yeterli olur ve oyunda bomba kullanmak en işe yarayan şeylerden biri.
Oyunun mantığını anladığında aslında çok olay bir oyun oluyor. Yakın mesafede tek başına ikiden fazla kişiye girmemeye dikkat et. Knt yerine snt tercih etmen çok daha yararına olur uzak ve orta mesafe için. 7.62 mm silahların hasarı daha fazla olduğu için birkaç atış yeterli olur ve oyunda bomba kullanmak en işe yarayan şeylerden biri.
Oyununa bir Türk geldiği zaman "beraber oynayabilir miyiz?" demen yeterli olur hocam.PUBG arkadaş arıyorum nereden bulabilirim hocam.
Oyunun mantığını anladığında aslında çok olay bir oyun oluyor. Yakın mesafede tek başına ikiden fazla kişiye girmemeye dikkat et. KNT yerine SNT tercih etmen çok daha yararına olur uzak ve orta mesafe için. 7.62 mm silahların hasarı daha fazla olduğu için birkaç atış yeterli olur ve oyunda bomba kullanmak en işe yarayan şeylerden biri.
Söyledim ya hocam sunucu diye.PUBG arkadaş arıyorum nereden bulabilirim hocam.
Bunlardan çok oynayışa bağlı hocam.Oyunun mantığını anladığında aslında çok olay bir oyun oluyor. Yakın mesafede tek başına ikiden fazla kişiye girmemeye dikkat et. KNT yerine SNT tercih etmen çok daha yararına olur uzak ve orta mesafe için. 7.62 mm silahların hasarı daha fazla olduğu için birkaç atış yeterli olur ve oyunda bomba kullanmak en işe yarayan şeylerden biri.
Bunları yaptığın zaman oynayışına yansıyor zaten.Bunlardan çok oynayışa bağlı hocam.
Kastım aim, ses kasma, iyi bir gözlem ve strateji.Bunları yaptığın zaman oynayışına yansıyor zaten.
Hepsi tecrübe ile gelişecek şeyler. Kimse bir oyuna başladığında direkt iyi olmuyor.Kastım aim, ses kasma, iyi bir gözlem ve strateji.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.