Puff bar likiti zararlı mı?

swapy

Yoctopat
Daha fazla  
Son zamanlarda Puff'a baslamistim (Vozol 6000 orange peach pineapple) fakat kafama takilan sorular var.
  • Ağzima likitin gelip gelmedigini anlamıyorum. Bazen agzimdaki tukurugu yuttugumda bogazim yaniyor. Geldiginde bariz bir sivi mi hissetmem gerekiyor? Eger likit yuttuysam da ciddi bir şey olur mu?
  • Puff'un icindeki likitin nikotin seviyesi yuksek mi? Cevaplarsaniz cok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çekim yaptıktan sonra dumanın geldiği deliğe peçete sok ve peçeteye likit bulaşıyor mu kontrol et likit bulaşıyorsa ağzına likit geliyordur bu istemeyeceğimiz bir şey. Nikotini yüksek olduğunda genelde dumanı çektiğinde öksürtür. Boğazının yanması normal puff var veya başka herhangi bir cihazı kullandığında su tüketimini arttırmalısın.

Çekim yaptıktan sonra dumanın geldiği deliğe peçete sok ve peçeteye likit bulaşıyor mu kontrol et likit bulaşıyorsa ağzına likit geliyordur bu istemeyeceğimiz bir şey. Nikotini yüksek olduğunda genelde dumanı çektiğinde öksürtür. Boğazının yanması normal puff var veya başka herhangi bir cihazı kullandığında su tüketimini arttırmalısın.
Hocam yaptim pecetenin ucu hafif sarımsı bi renk oldu. Peçeteye dokunuyorum fakat elime bariz bir ıslaklık gelmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı