Puff bar zararlı mı?

Aman diyeyim, nargilenin 3-5 kat zararlısı nereden baksak. Hiç bir tütün ve türevi ürün sağlığınız için yararlı, nötr değildir, direkt zararlıdır. Uzak dur, eğlenceli, lezzetli bile olabilir ancak değmez. Bir bardak kahve iç, keyfine bak. Gerek yok böyle şeylere.
Anladım çok teşekkür ederim bana bu konuda yardım eden herkes'e.

Ağzından duman çıkarabildiğin her şey zararlıdır.
O zaman hiç bulaşmıyorum çok teşekkürler.

Yazan herkese teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla zararlı ve kullanmayacağım. İnternettende araştırma yaptım. Destekleyen herkese teşekkürler.

Sigara içmediyseniz bu tür şeylere hiç bulaşmayın 2 ortama gireceğim kız tavlıcam diye mahvetmeyin ciğerlerinizi yaşıtlarımın en büyük ileride pişman olacağı hatadır kaç yaşındasın bilmiyorum ama gençsindir bunu sorduğuna göre.

Sigara içmediyseniz bu tür şeylere hiç bulaşmayın 2 ortama gireceğim kız tavlıcam diye mahvetmeyin ciğerlerinizi yaşıtlarımın en büyük ileride pişman olacağı hatadır kaç yaşındasın bilmiyorum ama gençsindir bunu sorduğuna göre.

Amacım herhangi bir şekilde ortam yapmak veya kızlarla takılmak değil. O konularda hiç kendimi değiştiren biri olmadım. Düşündüğümde evet haklısınız ileride ciğerlerim mahvolur. Yaşım 17.

Yaşın ufak, böyle çöplere özenme. Zararı elbette var.

Genelde yaşıtlarım nötr diyor. Bende merakımdan sordum ve anladığım kadarıyla ha normal sigara ha puff.

Amacım herhangi bir şekilde ortam yapmak veya kızlarla takılmak değil. O konularda hiç kendimi değiştiren biri olmadım. Düşündüğümde evet haklısınız ileride ciğerlerim mahvolur. Yaşım 17.

Genelde yaşıtlarım nötr diyor. Bende merakımdan sordum ve anladığım kadarıyla ha normal sigara ha puff.

Hocam etrafımda kullanan var tek farkı aromalı alırsan dumanı filan farklı kokuyor o tadıda değişiyor o kadar zararı aynı zarar.

Sigara içmiyorsaniz gerek yok zaten sigara yerini de doldurmuyor.

Bir tanıdık sigara icmiyordu puff başladı ara ara sigara içmeye başladı şu an puff bıraktı sigara içiyor yani gereksiz bir şey. Ama tadı güzel orası ayrı.

Hiç tatmadım. Ama tadan çoğu kişi güzel diyor. Sorma nedenlerimden biride o aslında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı