PulseFire haste vs DH V2

cagriisik

Hectopat
Arkadaşlar şu an sensei 310 kullanıyorum, daha iyi fareye geçmek istiyorum. İkisinin arasında kaldım. Hastenin sıfırı 500TL, dhv2 ise 750TL hangisini önerirsiniz? Alternatif olarak önerebileceğiniz başka mouse var mıdır? CS:GO oynuyorum sadece.

Olmaz. Aşırı dandik bir sensör olmadığı sürece veya aşırı dandik bir mousepad kullanmadığın sürece sensör o kadar önemli bir detay değil. Switch kalitesi, skatez, kablo kalitesi, ürün ağırlığı ve yazılım desteği gibi kriterler daha önemli.

Switch kalitesi olarak Razer önde.
Skatez kalitesi olarak ikisinde de beyaz skatez var, iyi yani.
Kablo kalitesi olarak Haste daha iyi. Paracord kablo var. Razer'da ise örgü kablo var.
Ağırlık olarak Hasta daha iyi. Daha hafif olduğu için genel mouse kullanım rahatlığı olarak Haste daha iyi.
Her iki mouseun da yazılım desteği bulunuyor.

Tabii bunların dışında bir mouseun alınabilir olması için geçmesi gereken en büyük kriter şudur: Elinize uygunluğu. Elinize uymayan bir fare isterse dünyanın en iyi faresi olsun, kullanamazsınız. Eliniz küçük ise Haste size göre. Orta boyluysa her ikisi de size göre. Eliniz büyük ise DeathAdder V2 daha rahat bir kullanıcı deneyimi sağlar.

Olmaz. Aşırı dandik bir sensör olmadığı sürece veya aşırı dandik bir mousepad kullanmadığın sürece sensör o kadar önemli bir detay değil. Switch kalitesi, skatez, kablo kalitesi, ürün ağırlığı ve yazılım desteği gibi kriterler daha önemli.

Switch kalitesi olarak Razer önde.
Skatez kalitesi olarak ikisinde de beyaz skatez var, iyi yani.
Kablo kalitesi olarak Haste daha iyi. Paracord kablo var. Razer'da ise örgü kablo var.
Ağırlık olarak Hasta daha iyi. Daha hafif olduğu için genel mouse kullanım rahatlığı olarak Haste daha iyi.
Her iki mouseun da yazılım desteği bulunuyor.

Tabii bunların dışında bir mouseun alınabilir olması için geçmesi gereken en büyük kriter şudur: Elinize uygunluğu. Elinize uymayan bir fare isterse dünyanın en iyi faresi olsun, kullanamazsınız. Eliniz küçük ise Haste size göre. Orta boyluysa her ikisi de size göre. Eliniz büyük ise DeathAdder V2 daha rahat bir kullanıcı deneyimi sağlar.
Bunların dışında alternatif olarak daha iyi bir ürün var mı hocam? Her ikisinide test ettim elime uyuyor o bakımdan sıkıntım yok. Alacak olsanız hangisini alırdınız?

Bunların dışında alternatif olarak daha iyi bir ürün var mı hocam? Her ikisini de test ettim elime uyuyor o bakımdan sıkıntım yok. Alacak olsanız hangisini alırdınız?
Elime uysa kesinlikle Haste alırdım. Tüy gibi hafif bir fare. Bu arada bu yorumu DeathAdder Chroma 2014 kullanıcısı olarak yazıyorum :D

Haste hazır ucuzken alın bence. Alternatiflerinden daha iyi bir ürün. Ama illa alternatif istiyorum diyorsan da Corsair SABRE PRO var. Ama Haste daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı