PWM ile bağlanan fanlar yüksek hızda çalışıyor

Mustafa773

Hectopat
Anakart
Biostar B450M-H
Arkadaşlar kasamın önüne 3 adet fan aldım PWM çoğaltıcı 10'lu port ile kurulumunu şimdi yaptım lâkin diğer fanlarla aynı hızda çalışmıyor yüksek hızda çalışıyor ve gürültülü. Bunu ayarlayabilmemin yolu var mı? Aldigim çoğaltıcıyı koyuyorum aşağıya.

Arkadaşlar galiba biostan smart fan ayarını kurcalarken yaptım aşağıya 2 adet SS koyucam ilki default hâli ikincisi yaptığım hâli fanların gürültüsü kesildi diğer fanlarla aynı hızda dönüyor gibiler tam emin değilim.

System Smart fan 1 ayarı kapalıydı bunu açtım 4 pine getirdim modu da quiet yaptım.

Dosya Ekleri

• IMG_20231113_212205_1.jpg
    IMG_20231113_212205_1.jpg
    174,1 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20231113_212258_8.jpg
    IMG_20231113_212258_8.jpg
    167,8 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
Kontrolcüyü almışsınız, hayırlı olsun.

Şuan bir sıkıntı var mı? Varsa kontrolcüye yaptığınız bağlantıların resmini çekip atar mısınız?

Son düzenleme:
Sıkıntı yok hocam, sessiz bir şekilde diğer fanların hızında çalışıyor, Tekrardan herşey için teşekkürler.
Rica ederim, sorunsuz bir şekilde çalışmasına sevindim.☺️

Benim için de güzel bilgi oldu, ileride ihtiyacım olursa alabilirim. Aynı şekilde ihtiyacı olan kişiler için de ön bilgi olmuş oldu.

Aynı kontrolcüyü aldım ama fanlar son hızda dönüyor biostan ne yaparsam yapayım düzeltemedim. Biosta kontrolcünün bağlı olduğu system fan3'ü 0 a getiriyorum onda bile etkili olmuyor. Kontrolcüye bağlı olan tüm fanlar son hız dönüyor. Bağlantının resmini atma şansın var mı? Çözemedim bir türlü.

Aynı kontrolcüyü aldım ama fanlar son hızda dönüyor biostan ne yaparsam yapayım düzeltemedim. Biosta kontrolcünün bağlı olduğu system fan3'ü 0 a getiriyorum onda bile etkili olmuyor. Kontrolcüye bağlı olan tüm fanlar son hız dönüyor. Bağlantının resmini atma şansın var mı? Çözemedim bir türlü.
Sorunu çözebildiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı