Mustafa773
Hectopat
- Anakart
- Biostar B450M-H
Arkadaşlar kasamın önüne 3 adet fan aldım PWM çoğaltıcı 10'lu port ile kurulumunu şimdi yaptım lâkin diğer fanlarla aynı hızda çalışmıyor yüksek hızda çalışıyor ve gürültülü. Bunu ayarlayabilmemin yolu var mı? Aldigim çoğaltıcıyı koyuyorum aşağıya.
m.n11.com
Arkadaşlar galiba biostan smart fan ayarını kurcalarken yaptım aşağıya 2 adet SS koyucam ilki default hâli ikincisi yaptığım hâli fanların gürültüsü kesildi diğer fanlarla aynı hızda dönüyor gibiler tam emin değilim.
System Smart fan 1 ayarı kapalıydı bunu açtım 4 pine getirdim modu da quiet yaptım.
4988 10 Port Fan Power Sata Güç Switch Pwm Çoklayıcı Fiyatları ve Özellikleri
4988 10 Port Fan Power Sata Güç Switch Pwm Çoklayıcı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.

Arkadaşlar galiba biostan smart fan ayarını kurcalarken yaptım aşağıya 2 adet SS koyucam ilki default hâli ikincisi yaptığım hâli fanların gürültüsü kesildi diğer fanlarla aynı hızda dönüyor gibiler tam emin değilim.
System Smart fan 1 ayarı kapalıydı bunu açtım 4 pine getirdim modu da quiet yaptım.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: