Pxn V10 Pro Direct Drive direksiyon seti alınır mı?

1 ay sonra qatardan gelecek hocam daha almadım kuzen 9 bin TL'ye getirecek inşallah tek korkum vites di bunu direkt kasanın USB'sine mi takacağım hocam yoksa direksiyona mı direksiyonda ki girişlerin hepsi Type-C die biliyorum.
Shifter için type-c giriş var. Bağlantı sorunu yaşanmaya devam ediyor playstationda güncellemeler de geliyor arada ama düzelmedi.

Shifter için Type-C giriş var. Bağlantı sorunu yaşanmaya devam ediyor PlayStation'da güncellemeler de geliyor arada ama düzelmedi.

Thrusmaster TH8s nasıl hocam uyumlu çalışır mı?

Hocam herhangi bir shifter olur hiç fark etmez. Pxn'in kendi vitesi var a7. Simtur'un kemikli vitesi var. Yeter ki USB ile bağlanabilsin.

Nasıl bu arada bir sorun yaşadınız mı direksiyonla memnun musunuz hocam? Force feedback yeterli mi? Kopma vs oldu mu?

Hocam merhaba thrusmaster TH8s nasıl sizce.

Thrusmaster TH8s nasıl hocam uyumlu çalışır mı?

Hocam merhaba thrusmaster TH8s nasıl sizce.
Bayağı bir dandik bence o para etmez. PXN'in vitesi gayet güzel deniyordu. Ya da Spardox veya Simtur'un kemikli viteslerine bakabilirsiniz.

Shifter için type-c giriş var. Bağlantı sorunu yaşanmaya devam ediyor playstationda güncellemeler de geliyor arada ama düzelmedi.
Hocam uzun süreli kullanım deneyiminiz ne durumda? FFB yeterli mi? Yazılım kaynaklı bir problem yaşadınız mı?

Son düzenleme:
Bayağı bir dandik bence o para etmez. PXN'in vitesi gayet güzel deniyordu. Ya da Spardox veya Simtur'un kemikli viteslerine bakabilirsiniz.

Hocam uzun süreli kullanım deneyiminiz ne durumda? FFB yeterli mi? Yazılım kaynaklı bir problem yaşadınız mı?
Bağlantı sorunu dışında yazılımsal sorun yok. FFB bence yeterli. f1 oynadığım için hvites hiç bakmadım zaten o konuda yorum yapamıyorum. Eleştirim aparatla ilgili olabilir masa aparatı elle çevrilebilir olsa daha iyi olurdu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı