PYBS, 10Y 4B ile kazanılır mı?

Netin önemli. Neti bulmak içinde tüm derslerdeki yanlış, boşların değerlendirilmeli. Matematik'ten bir doğru yaptığın puan ile sosyal bilgilerden yaptığın doğru aynı puanda olmaması lazım. Çok emin değilim yanlız.

Düzeltme: Katsayılar nasıl aynı olabiliyor? Şimdi ben din kültüründen 1 doğru yapsam matematikte yaptığım 1 doğru ile aynı mı olacak? Değişik geldi bana.

Son düzenleme:
80 net yapıp, taban olarak 460 puan alman lazım.
Net olarak ortalama 80 hatta bazı sitelerde vs. 80+ çıkıyor.
Puana gelirsek, kimi yerlerde 460 kimi yerlerde 409 diyor.
Hangisi doğrudur?
Netin önemli. Neti bulmak içinde tüm derslerdeki yanlış, boşların değerlendirilmeli. Matematik'ten bir doğru yaptığın puan ile sosyal bilgilerden yaptığın doğru aynı puanda olmaması lazım.
Soruların katsayıları aynı.
Fakat matematik veya başka derslerden 1 tane soruyu fazla kişi yapamamışsa o sorunun değeri yükseltiliyor, fakat çok değil.

Boş kontejyan ne demek?
" 7. Sınıf: diğer çocuk kontenjanı 409,379, öğretmen çocuğu 163,983, korunmaya muhtaç çocuk 129,6433, bulunduğu yerde okul yok 410,205 puan," yazıyor attığınız sitede. Hem taban puan 409 diyor, hemde 460 ile başarılı olunur diyor.
Anlamadım.

Boş kontejyan ne demek?
" 7. Sınıf: diğer çocuk kontenjanı 409,379, öğretmen çocuğu 163,983, korunmaya muhtaç çocuk 129,6433, bulunduğu yerde okul yok 410,205 puan," yazıyor attığınız sitede. Hem taban puan 409 diyor, hemde 460 ile başarılı olunur diyor.
Anlamadım.
Onu tam olarak bilmiyorum ama taban puanın o olmadığına eminim.

Onu tam olarak bilmiyorum ama taban puanın o olmadığına eminim.
Bazı sitelerde puan 460 sayısının altında, bazıları ise yukarıda.
Puan olarak hesaplamak bence çok zor.
Net olarak hesaplayınca kazanıyorum.
Fakat puana gelince kazanmama ihtimalim doğuyor. (Bence hesaplama sitelerinin çoğu yanlış. Çünkü her site aynı puanı vermiyorlar. Fakat net hesaplayınca, her site ortalama aynı sonucu veriyor. Bu durumda puandan değil net üzerinden ilerlemek mantıklı geliyor.)
Düzeltme: Katsayılar nasıl aynı olabiliyor? Şimdi ben din kültüründen 1 doğru yapsam matematikte yaptığım 1 doğru ile aynı mı olacak? Değişik geldi bana.
Hepsinin katsayısı 3.
Araştırabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı