Net olarak ortalama 80 hatta bazı sitelerde vs. 80+ çıkıyor.80 net yapıp, taban olarak 460 puan alman lazım.
Soruların katsayıları aynı.Netin önemli. Neti bulmak içinde tüm derslerdeki yanlış, boşların değerlendirilmeli. Matematik'ten bir doğru yaptığın puan ile sosyal bilgilerden yaptığın doğru aynı puanda olmaması lazım.
Boş kontejyan ne demek?Ben bu sitedeki puanı baz alarak yazdım: Bursluluk sınavı taban puanları kaç? 2020 bursluluk sınavı kaç puanla kazanılır? 5. 6. 7. 8. sınıf puanları!
Onu tam olarak bilmiyorum ama taban puanın o olmadığına eminim.Boş kontejyan ne demek?
" 7. Sınıf: diğer çocuk kontenjanı 409,379, öğretmen çocuğu 163,983, korunmaya muhtaç çocuk 129,6433, bulunduğu yerde okul yok 410,205 puan," yazıyor attığınız sitede. Hem taban puan 409 diyor, hemde 460 ile başarılı olunur diyor.
Anlamadım.
Bazı sitelerde puan 460 sayısının altında, bazıları ise yukarıda.Onu tam olarak bilmiyorum ama taban puanın o olmadığına eminim.
Hepsinin katsayısı 3.Düzeltme: Katsayılar nasıl aynı olabiliyor? Şimdi ben din kültüründen 1 doğru yapsam matematikte yaptığım 1 doğru ile aynı mı olacak? Değişik geldi bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.