Python için kaynak tavsiyesi

Makaleler
4
Daha fazla  
Python'a başlayacağım. JS temelim var. Yabancı değilim. İngilizce de var. JS'ye başlamıştım ve iyi de gidiyordu 2 haftadır ama HTML, CSS çok basit olsa da tasarım seven birisi değilim. Yolun başındayken yol çizdim kendime. Şu video eski ama iş görür mü ya da tavsiyeniz varsa alabilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Python'a başlayacağım. JS temelim var. Yabancı değilim. İngilizce de var. JS'ye başlamıştım ve iyi de gidiyordu 2 haftadır ama HTML, CSS çok basit olsa da tasarım seven birisi değilim. Yolun başındayken yol çizdim kendime. Şu video eski ama iş görür mü ya da tavsiyeniz varsa alabilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne kadar eski olursa olsun temelini öğrendikten sonra pythonu yardım almadan zaten kendiniz öğrenebiliyorsunuz. Önerim.

Ne kadar eski olursa olsun temelini öğrendikten sonra pythonu yardım almadan zaten kendiniz öğrenebiliyorsunuz. Önerim.

O halde ben eski de olsa YouTube daki attığım video üzerinden ve BTK akademi üzerinden gideceğim.

Gönlümde C++ vardı ama hiç temeli olmayan birisi için ilk başta tek seçenek Python. Teşekkür ederim.

O halde ben eski de olsa YouTube daki attığım video üzerinden ve BTK akademi üzerinden gideceğim.

Gönlümde C++ vardı ama hiç temeli olmayan birisi için ilk başta tek seçenek Python. Teşekkür ederim.
C# sökmeden C++ geçmenizi tavsiye etmem. Temelin yoksa özellikle Python kesinlikle. 4-5 ay takılsanız bir süre sonra yeni dil öğrenme gereği duyarsınız.

C# sökmeden C++ geçmenizi tavsiye etmem. Temelin yoksa özellikle Python kesinlikle. 4-5 ay takılsanız bir süre sonra yeni dil öğrenme gereği duyarsınız.
Sağolun hocam. Şimdi başlıyorum. Attığım YouTube videosundan başlamam doğru olur mu peki? 7 yıllık bir video sanırım. Elbette güncellenen ve değişen bir şeyler olmuştur ama.

Bir de hocam Python'a başlamadan önce şu kursu almalı mıyım sizce? @Maxtoric

Son düzenleme:
Sağolun hocam. Şimdi başlıyorum. Attığım YouTube videosundan başlamam doğru olur mu peki? 7 yıllık bir video sanırım. Elbette güncellenen ve değişen bir şeyler olmuştur ama.

Bir de hocam Python'a başlamadan önce şu kursu almalı mıyım sizce? @Maxtoric

Python öğrenirken zaten algoritmayı öğreniyorsunuz.

Python öğrenirken zaten algoritmayı öğreniyorsunuz.
Python öğrenme gerekliliklerinde bu kursu önermiş BTK akademi hocam. Ben de alayım dedim bir zararı olmaz diye. C#'da yazıyormuş kodları ama sorun yok. Temel sağlam olsun diye başladım şimdi.

Hocam JS güzel gidiyordu bir sıkıntı yoktu. Anlıyordum, tek anlamadığın geçenlerde size sorduğum konuydu.

Ancak daha sonra düşündüm, JS çok popüler ve güzel bir dil olmasına rağmen ben HTML ve CSS ile uğraşmak istemiyorum. Frontend sevmiyorum.

HTML CSS olmadan da JS kullanılır biliyorum ama ben hiç websayfası tasarımı vs. ilgilenmek istemedim. HTML CSS çok basit geldi İngilizce de bildiğim için ama internetten araştırınca en uygun şeyin C#, Python, C++ olduğu kanısına vardım. Pythonla başladım, C# ile devam edeceğim.

JS'in kullanım alanı çok fazla olsa da Python daha çekici geldi bana nedense. Çevremde bana çok kaynaklık eden olmamıştı, arkadaşım JS üzerinde backend üzerine çalışıyor arada da frontend ve iyi de bir geliri var ama daha sonradan ancak karar verebildim diyelim. Yeni yeni tanıdığım için programlama dillerini.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı