Python ile nasıl kısa yoldan para kazanılır?

Thrian

Hectopat
Merhaba ben 9. sınıfım ve yazılım öğreniyorum. Python ile ayda 20 TL de olsa küçük şeyler yaparak para kazanmak mümkün mü? Şu anda giriş seviyesindeyim ve devam edeceğim. Çevremde de yazılımda takılınca sorabileceğim insanlar da var. Kısacası azar azar para kazanmak mümkün mü? Ne ile mümkün?

Para için yaparsan mümkün değil. Hele Python gibi bir dil de hiç değil.

Şu yürümeden koşma işinden vazgeçmeniz lazım. Yürümeden "ben atlet olup para kazanacağım" diyorsunuz. Önce bir yürümeyi, sonra koşmayı öğrenin. Para zaten bunları öğrendikten sonra kazanmaya başlıyorsunuz.

Ayda 20TL'yi ailenden de kazanırsın, o fiyata bir programlama yaptırılmaz.

Para için yaparsan mümkün değil. Hele Python gibi bir dil de hiç değil.

Şu yürümeden koşma işinden vazgeçmeniz lazım. Yürümeden "ben atlet olup para kazanacağım" diyorsunuz. Önce bir yürümeyi, sonra koşmayı öğrenin. Para zaten bunları öğrendikten sonra kazanmaya başlıyorsunuz.

Ayda 20TL'yi ailenden de kazanırsın, o fiyata bir programlama yaptırılmaz.

Zaten amacım öğrendikten sonra yapmak. Burada amacım para değil, gerçekten kendi paramı az da olsa yazılım ile kazandım demek. Bu paranın belirli bir miktarı olmasına gerek yok. Gerekirse daha az olsun.

Amacın 20 TL'ye yazılım ile para kazanmaksa, mümkünse bu işe girme. Daha fazla 5 TL'ye ilan görmek istemiyorum. Zaten bu işe para için giriyorsan, yüksek ihtimalle başarısız olursun.

Zaten amacım öğrendikten sonra yapmak. Burada amacım para değil, gerçekten kendi paramı az da olsa yazılım ile kazandım demek. Bu paranın belirli bir miktarı olmasına gerek yok. Gerekirse daha az olsun.
Kendi paranı kazanmak için birçok yöntem var. İlla yazılımla kazanmana gerek yok. Para kazanmak sandığın gibi bir şey değil. 20TL ya da daha az olsun diyerek para kazanılmaz. Zaten o fiyata Python'la ne iş yapılır? Orası da çok büyük bir soru işareti.

Öğrenmek istiyorsan, ilgin varsa öğren. Parasını falan boş ver, para kazanacak birçok şey var. Sen geliştikten sonra bir yere gelince diyorsun ki "ben artık bu işleri yapabilirim" o zaman işte başlarsın para kazanmaya. Fakat bu kafayla başlarsan sıkılır, iki güne bırakırsın. Çok böyle kişi görüyorum hevesli ve genç ama hepsi sonunda hüsran oluyor.

Bence çırak falan ol 20 TL'den çok kazanırsın. Öğrenmek istiyorsan paradan çok kendini geliştirmek için yap. Kendini geliştirirken para kazanmak istiyorsan freelancer sitelere makul fiyatlarda (20 TL falan olmasın) ilan verebilirsin :)

Merhaba ben 9. sınıfım ve yazılım öğreniyorum. Python ile ayda 20 TL de olsa küçük şeyler yaparak para kazanmak mümkün mü? Şu anda giriş seviyesindeyim ve devam edeceğim. Çevremde de yazılımda takılınca sorabileceğim insanlar da var. Kısacası azar azar para kazanmak mümkün mü? Ne ile mümkün?
Kanki Yapacağın İşe Göre değişir ama bence Python İle Kazanamazsın ama Youtube'den Eğitim Vererek Kazanabilirsin. Veya 2. Seçenek Olarka Web site tasarlayabilirsin Html Css Zaten Kolay Python'da Backend Olur.

Kanki yapacağın işe göre değişir ama bence Python ile kazanamazsın ama YouTube'dan eğitim vererek kazanabilirsin. Veya 2. seçenek olarka web site tasarlayabilirsin HTML CSS zaten kolay Python'da backend olur.

Evet kendini fullstack olarak geliştirebilirsin ama yerinde olsam sevmediğim hiçbir işi para için yapmazdım bence neyi seviyorsan onu yap.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı