Arkadaşlar ben bir program yaptım. Thread ile bir şey yazdırıp siliyorum ve aynı anda inputda alıyorum. Fakat ben inputu yazmadan ekranı input isteme yeriyle birlikte temizliyor. Bilgisayar yanımda olmadığı için kodları atamıyorum. Ne yapmalıyım?
Kod sırası nasıl ?Arkadaşlar ben bir program yaptım. Thread ile bir şey yazdırıp siliyorum ve aynı anda inputda alıyorum. Fakat ben inputu yazmadan ekranı input isteme yeriyle birlikte temizliyor. Bilgisayar yanımda olmadığı için kodları atamıyorum. Ne yapmalıyım?
Kod sırası nasıl?
Bilgisayar yanınızda ise kodları atar mısınız?İlk başta ekran çıktısı sonra cls komudu.
Bilgisayar yanınızda ise kodları atar mısınız?
from msvcrt import getch as get
from random import randint
from time import sleep
from sys import exit
from os import name,system
from threading import Thread
places=["parti salonu","ön koridor","mutfak","kostüm odası","sol koridor","sağ koridor","ofis","safe room"]
#main_stage=["Freddy","Bonnie","Chica"]
#night=None
power=100
game=True
def cls():
system('cls' if name == 'nt' else 'clear')
def clock():
global t
t=12
while True:
sleep(1)
t+=1
class tool:
def __init__(self,name):
self.name=name
self.status=randint(5,7)
def zarar_ver(self):
self.status-=1
def durum(self):
if self.status < 2:
print(self.name,"bozuk!")
return False
else:
print(self.name,"iyi.")
return True
def tamir_et(self):
sleep(randint(2,5))
self.status=randint(5,7)
vent=tool("havalandırma sistemi")
ses_sistemi=tool("ses sistemi")
kamera=tool("kamera sistemi")
class character:
def __init__(self,name):
self.name=name
self.room=places.index("parti salonu")
self.room=int(self.room)
def ilerle(self):
if randint(0,20) == 4:
print("""
SAFE ROOM
*** /BAD END/ ***
""")
exit()
else:
self.room+=1
return places[self.room]
#placres=["parti salonu","ön koridor","mutfak","kostüm odası","sol koridor","sağ koridor","ofis","safe room"]
def cagir(self,room):
if room in places:
if places[places.index(room)+1] == places[self.room] or places[places.index(room)-1] == places[self.room]:
self.room=places[places.index(room)]
ses_sistemi.zarar_ver()
print("Springtrap'in konumu","{}".format(room))
else:
pass
else:
print("Bilinmeyen oda!")
pass
def menu():
while True:
text="""
Saat {}
Power : {}
C: Cameras
P: Tools panel\n
""".format(t,power)
input(text)
cls()
sp=character("Springtrap")
clocker=Thread(target=clock)
clocker.start()
menu_thread=Thread(target=menu)
menu_thread.start()
while game:
cls()
Attım.Bilgisayar yanınızda ise kodları atar mısınız?
from msvcrt import getch as get
from random import randint
from time import sleep
from sys import exit
from os import name,system
from threading import Thread
places=["parti salonu","ön koridor","mutfak","kostüm odası","sol koridor","sağ koridor","ofis","safe room"]
#main_stage=["Freddy","Bonnie","Chica"]
#night=None
power=100
game=True
def cls():
system('cls' if name == 'nt' else 'clear')
def clock():
global t
t=12
while True:
sleep(1)
t+=1
class tool:
def __init__(self,name):
self.name=name
self.status=randint(5,7)
def zarar_ver(self):
self.status-=1
def durum(self):
if self.status < 2:
print(self.name,"bozuk!")
return False
else:
print(self.name,"iyi.")
return True
def tamir_et(self):
sleep(randint(2,5))
self.status=randint(5,7)
vent=tool("havalandırma sistemi")
ses_sistemi=tool("ses sistemi")
kamera=tool("kamera sistemi")
class character:
def __init__(self,name):
self.name=name
self.room=places.index("parti salonu")
self.room=int(self.room)
def ilerle(self):
if randint(0,20) == 4:
print("""
SAFE ROOM
*** /BAD END/ ***
""")
exit()
else:
self.room+=1
return places[self.room]
#placres=["parti salonu","ön koridor","mutfak","kostüm odası","sol koridor","sağ koridor","ofis","safe room"]
def cagir(self,room):
if room in places:
if places[places.index(room)+1] == places[self.room] or places[places.index(room)-1] == places[self.room]:
self.room=places[places.index(room)]
ses_sistemi.zarar_ver()
print("Springtrap'in konumu","{}".format(room))
else:
pass
else:
print("Bilinmeyen oda!")
pass
def menu():
while True:
text="""
Saat {}
Power : {}
C: Cameras
P: Tools panel\n
""".format(t,power)
cls()
input(text)
sp=character("Springtrap")
clocker=Thread(target=clock)
clocker.start()
menu_thread=Thread(target=menu)
menu_thread.start()
while game:
cls()
Böyle oluyor.Python:from msvcrt import getch as get from random import randint from time import sleep from sys import exit from os import name,system from threading import Thread places=["parti salonu","ön koridor","mutfak","kostüm odası","sol koridor","sağ koridor","ofis","safe room"] #main_stage=["Freddy","Bonnie","Chica"] #night=None power=100 game=True def cls(): system('cls' if name == 'nt' else 'clear') def clock(): global t t=12 while True: sleep(1) t+=1 class tool: def __init__(self,name): self.name=name self.status=randint(5,7) def zarar_ver(self): self.status-=1 def durum(self): if self.status < 2: print(self.name,"bozuk!") return False else: print(self.name,"iyi.") return True def tamir_et(self): sleep(randint(2,5)) self.status=randint(5,7) vent=tool("havalandırma sistemi") ses_sistemi=tool("ses sistemi") kamera=tool("kamera sistemi") class character: def __init__(self,name): self.name=name self.room=places.index("parti salonu") self.room=int(self.room) def ilerle(self): if randint(0,20) == 4: print(""" SAFE ROOM ***************** *** /BAD END/ *** ***************** """) exit() else: self.room+=1 return places[self.room] #placres=["parti salonu","ön koridor","mutfak","kostüm odası","sol koridor","sağ koridor","ofis","safe room"] def cagir(self,room): if room in places: if places[places.index(room)+1] == places[self.room] or places[places.index(room)-1] == places[self.room]: self.room=places[places.index(room)] ses_sistemi.zarar_ver() print("Springtrap'in konumu","{}".format(room)) else: pass else: print("Bilinmeyen oda!") pass def menu(): while True: text=""" Saat {} Power : {} C: Cameras P: Tools panel\n """.format(t,power) cls() input(text) sp=character("Springtrap") clocker=Thread(target=clock) clocker.start() menu_thread=Thread(target=menu) menu_thread.start() while game: cls()
Böyle deneyin.
İstediğiniz bu değil miydi?Böyle oluyor.
İstediğiniz bu değil miydi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.