Çözüldü Python'da hedef bilgisayar ARP paketine cevap vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ProximaFBroard

Centipat
Yer
Kerbal Space Center
Python 3.8.3'te Scapy modülünü kullanırken bir ARP paketi oluşturup hedef bilgisayara gönderdim ama cevap vermedi. Amacım Mac adresini elde etmek. Nerede yanlış yaptığımı anlamadım. Kod:

def mac(ip):
pck = Ether(dst="ff:ff:ff:ff:ff:ff")/ARP(op=1,pdst=ip)
ans = sr1(pck,verbose=False,timeout=10)
return ans[0][0][1].hwsrc

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu sorunu çözmek için biraz araştırma yaptım ama bir sonuca ulaşamadım. Bu sorunda paket gönderildikten sonra beklemeye devam ediyor. Ctrl+C yapınca bir sürü paket alındığını söylüyordu. Bunun için sr1 yerine srp kullandım. Sorun çözüldü. Meğer sorun yanlış fonksiyonu kullanmammış.
Bu sorunu çözmek için biraz araştırma yaptım ama bir sonuca ulaşamadım. Bu sorunda paket gönderildikten sonra beklemeye devam ediyor. Ctrl+C yapınca bir sürü paket alındığını söylüyordu. Bunun için sr1 yerine srp kullandım. Sorun çözüldü. Meğer sorun yanlış fonksiyonu kullanmammış.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı