Python'u Microsoft Store'dan indirmek

Hokus Pokus

Hectopat
Arkadaşlar selam. Microsoft Store'dan indirilen Python'la Python'un kendi sitesinden indirilen Python aynı Python mu?
Çünkü Python'un kendi sitesinden indirilen Python'da bazı hatalar alıyorum ve ben de Python'u Microsoft Store'dan indirdim. Aralarında bir fark var mı sitesinden indirdiğimle mağazadan indirdiğim Python arasında?

Arkadaşlar selam. Microsoft Store'dan indirilen Python'la Python'un kendi sitesinden indirilen Python aynı Python mu?
Çünkü Python'un kendi sitesinden indirilen Python'da bazı hatalar alıyorum ve ben de Python'u Microsoft Store'dan indirdim. Aralarında bir fark var mı sitesinden indirdiğimle mağazadan indirdiğim Python arasında?

Biri 3.8 diğeri 3.6 tahminimce ondan olabilir

Pycharm kullanmanızı tavsiye ederim. Gezginlerden temiz bir şekilde indirip kullanabilirsiniz kurarken ".py" yi seçmeyi unutmayın.

Python'in kaynagi bir tane.

Yuklemenize on ayak olan middleware service'in ne oldugu farketmez.
Yukledigin python'in versiyonunu, path executable kaynagini ayirt edemiyorsan temelde buyuk eksikliklerin var demektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı