Python'u öğrenmeye nereden başlamalı?

Daha fazla  
Python öğrenmeye çalışıyorum fakat her yer karışık geliyor. Mesela farklı uygulamalar üzerinden kodlama yapıyorlar. Ne farkı var? İyi bir yerden öğrenmeye başlamak istiyorum. Nereden başlamalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Visual Studio Code ile yapabilirsiniz.
Çok kötü bir sisteminiz yoksa güzel çalışacaktır.

Şu an Visual Studio Code ile yapıyorum fakat nereden öğrenebilirim Python'u?

Udemy üzerinden öğrendim ben ve uygulama geliştirip satıyorum. Daha çok arayüze odaklanmanızı tavsiye ederim. Python ile CS:GO'ya hile yazdığımda olmuştu. Udemy üzerinde ileri seviye kurslar var onları tavsiye ederim ama arayüz için Türkçe kaynak pek yok bu sebepten ötürü yabancı sitelere yönelmeniz gerekiyor eğer yeterli bir ingilizceniz varsa.

Udemy üzerinden öğrendim ben ve uygulama geliştirip satıyorum. Daha çok arayüze odaklanmanızı tavsiye ederim. Python ile CS:GO'ya hile yazdığımda olmuştu. Udemy üzerinde ileri seviye kurslar var onları tavsiye ederim ama arayüz için Türkçe kaynak pek yok bu sebepten ötürü yabancı sitelere yönelmeniz gerekiyor eğer yeterli bir ingilizceniz varsa.
Ne tür uygulamaları kaç TL satıyorsunuz?

Şu an Visual Studio Code ile yapıyorum fakat nereden öğrenebilirim Python'u?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Playlist'e devam edin öğrendikçe.

Yeterli ingilizcem var öğrenciyim Udemy'e benzer İngilizce ücretsiz bir yer var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı