Q10'dan Q30'a geçmeye değer mi?

Q10i kullanıyorum ve ses kalitesi bana kalırsa fiyatını hak etmiyor, Q30 kullanan arkadaşımda da öyle ahım şahım fark göremedim EQ olmadan test ettiğimde.

EQ ayarıyla uğraşırım derseniz fena değil fakat değmez bana kalırsa.

SoundPeats bayağı iyi, A6 yerine Q10i aldım stok sorunundan dolayı ama keşke A6 alsaydım diyorum çünkü ses kalitesi muazzam ve ANC özelliği de oldukça yeterli. Fiyat olarak da çok yakındı Q10i ile. Kulaküstü SoundPeats ile karşılaşırsanız öneririm, kulak içi modelini de kullanıyorum çok memnunum.

Q10i kullanıyorum ve ses kalitesi bana kalırsa fiyatını hak etmiyor, Q30 kullanan arkadaşımda da öyle ahım şahım fark göremedim EQ olmadan test ettiğimde.

EQ ayarıyla uğraşırım derseniz fena değil fakat değmez bana kalırsa.

SoundPeats bayağı iyi, A6 yerine Q10i aldım stok sorunundan dolayı ama keşke A6 alsaydım diyorum çünkü ses kalitesi muazzam ve ANC özelliği de oldukça yeterli. Fiyat olarak da çok yakındı Q10i ile. Kulaküstü SoundPeats ile karşılaşırsanız öneririm, kulak içi modelini de kullanıyorum çok memnunum.

SoundPeats A6 piyasada yok gibi. Bulamadım aratınca. SoundPeats genel olarak övülüyor diye gözlemledim. Q10i de çok fena değil yine 900-1000 TL'ye alındıysa fiyatına göre idare eder.

Konu değip değmemesi değil, masrafa gerek var mı yok mu olmalı bence. Elinde bulunan üründen memnunsan neden yeniden bir başka ürün alasın ki? Ne katacak ekstra özellik hayatına? Bilemiyorum tercih sizin tabii. Ben 2020'den beri TaoTronics SoundSurge 85 ile devam :D

Ben kulaklığımdan çok memnunum ama canım para harcamak istediği için Buds 2 alacağım 2 gün sonra pişman olup param yok diye ağlayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı