Q6600 ile R7 260X Darboğaz Yapar mı?

Teşekkür ederim dostum. :) 6:1 oranı yapınca mı mavi ekran verdi?
1: 1.25 yaptım, 2.8Ghz O.C'liken RAM Mhz'di 794 felan oluyordu sanırım.

Bu arada benim RAM'ler 800Mhzmiş :)

@Recep Baltaş abicim biliyorum işin var fakat bu sorunla 2aydır ugraşıyorum, bir oynuyamadım şu "Battlefield3'ü, eğer yapamazsam bilgisayarcıya göstersem mi?

? Hala sorunum devam etmekte, kafayı yiyeceğim.

Bios updatede yardımcı olabilecek var mı? İlk defa yapıcam, biosun yanmasından korkuyorum, anakartım;
MSI G41M-P33 Combo

Dostum aklıma gelmişken sorayım. Sen bu sistemi ilk aldığında, O.C'sız bir şekilde BF3 oynadın mı? Bios'u kurcalamadan önce? Oynadıysan, bu sıkıntı var mıydı?

Evet vardı diye hatırlıyorum, bu arada biostan default ayarlara getirdigimde windows mavi ekran 0000001 hatası verdi, telrar biostan RAM Mhz felan eski haline getirdim açıldı.

Evet vardı diye hatırlıyorum, bu arada biostan default ayarlara getirdigimde windows mavi ekran 0000001 hatası verdi, telrar biostan RAM Mhz felan eski haline getirdim açıldı.

Çok ilginç doğrusu.. O zaman siz bu PC'yi aldığınızda, yani elinize geçtiğinde O.C'lıydı, değil mi? Çünkü, Bios'un olması gereken, fabrika ayarlı halinin "Mavi Ekran Hatası" vermesi ciddi bir sorunun göstergesi. Sanırım donanımsal bir arıza var.

Dostum işlemciyi 2.el 145TL ye aldım, anakarti Vatan Bilgisayardan yaklaşık 1ay önce aldım. Bıktım artık şu sorunlardan.

Dostum işlemciyi 2.el 145TL ye aldım, anakarti Vatan Bilgisayardan yaklaşık 1ay önce aldım. Bıktım artık şu sorunlardan.
2011 yılından beri 12 tane Bios Update'i çıkartmışlar. Bios Update'i yapmak belki de soruna çare olabilir. Dediğim gibi, sorun donanımsal gözüküyor ama denemekte fayda var. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı