Bu 2 tane 2 GB RAM içeriyor aradım ama 4 GB RAM 250 TL Aliexpress'te
Ben neden aldığımda çalıştı bunlar?
Düzgünce bakın, bu ucuz fiyatlı olanlar sadece AMD işlemcilerle uyumlu, çalıştıramazsınız veyahut 2gb olarak gözükür. İntel uyumlu 4 GB DDR2 almanız gerekiyor.
Anladım.tek modülü 4 GB olarak gözüküp İntel işlemcinle çalıştı yani?
Anladım kardeşim.Ya kardeşim çift modül ram almışsın iki tane ram bu, 2 adet 2 GB RAM. Arkadaşın aradığı bir adet 4GB kapasiteye sahip DDR2 RAM, anladın mı şimdi?
Coil wine.Bu arada sistemimde ara sıra dııt diye birses geliyor oyun oynarken youtubeda dolaşırken sizce neden kaynaklı
Sakin ol saygılı ol.Tamam mı kardeşim.Ya kardeşim çift modül ram almışsın iki tane ram bu, 2 adet 2 GB RAM. Arkadaşın aradığı bir adet 4GB kapasiteye sahip DDR2 RAM, anladın mı şimdi?
ama kulaklık taktığımda kulaklıktan geliyor ve bilgisayar bir süre donuyorAnladım kardeşim.
Coil wine.
Ekran kartı kullanımı olduğunda ekran kartı kapasitörlerinden gelir.
kulaklıktan ve farklı kulaklıktan denedim yinde aynısı oluyorO ses bilgisayardan mı kulaklıktan mu geliyor.
Birader anakart 4 slot 2X4 kaç ediyor 8 toplam 8GB ram vardı anlatabildim mi?Tek modülü 4 GB olarak gözüküp İntel işlemcinle çalıştı yani?
Fotoğrafta 2x2 diyor siz çift modül atıyorsunuz, arkadaş tek modül 4 GB RAMden bahsediyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.