Q6600 Overclock için PSU önerisi

Kulaklıktan geliyor. Fakat başka bir kulaklıkla daha denedim yine de dııt sesi gelip bilgisayar donuyor
  • Bilgisayarınızdan “Denetim Masası” ‘na girin.
  • Ardından “Donanım ve Ses” kısmına tıklayın.
  • Ardından açılan pencereden “Kayıt” butonuna basın.
  • Ardından aktif olan mikrofonun üzerine sağ tıklayıp “Özellikler” butonuna basın.
  • “Dinle” başlığı altından bu aygıtı dinle kısmının seçili olmamasına özen gösterin.
  • Ardından “Düzeyler” başlığı altından “Mikrofon Bası” nın 0,0 dB olmasını ayarlayın.
  • Daha sonrasında ise “Geliştirmeler” başlığı altından DC Ofset İptali, Gürültü Tutma, Akustik Eko İptali adlı kısımlara tik atın.
  • Artık sağ alt tarafta bulunan “Uygula” butonuna basabilirsiniz.

Birader anakart 4 slot 2X4 kaç ediyor 8 toplam 8GB ram vardı anlatabildim mi?

Senden bize ne? Bu arkadaşın anakartı 2 slot. RAM'i 8 GB yapmak istiyorsa tek modül 4GB + 4GB İntel uyumlu DDR2 RAM almalı, sen 2x2 GB RAM atıyorsun.
Kulaklıktan geliyor. Fakat başka bir kulaklıkla daha denedim yine de dııt sesi gelip bilgisayar donuyor

Bu sorunun bir çeşit sebebi ise işlemcidir, overclock yaparken voltajın yetmediği yerlerde çok yaşadım bu durumu.

Senden bize ne? Bu arkadaşın anakartı 2 slot. RAM'i 8 GB yapmak istiyorsa tek modül 4GB + 4GB İntel uyumlu DDR2 RAM almalı, sen 2x2 GB RAM atıyorsun.
Sen sordun ben de cevap verdim.
Screenshot_2020-08-04-20-24-16-058_com.android.chrome.jpg
Buyur kardeşim olmaz demişsin oldu ama yanlış bilgilendirme yapma lütfen.

Sen sordun ya şaka mı yapıyım birader kaybol şuradan.Ben sonradan orayı görmediğini fark ettim ve tamam dedim zaten.
Eki Görüntüle 631023Buyur kardeşim olmaz demişsin oldu ama yanlış bilgilendirme yapma lütfen.

Sen olayı anladım kardeşim demeden önce yazdım etiketlediğin mesajımı. Sen anladıktan sonra yazmadım. Ayrıca fotoğrafı, 4GB yazısını ve fiyatın 65TL olduğunu görünce direkt yazdım, önce sen yanlış bilgilendirme yapma, bu senin hatan, çünkü 2x2 4GB RAM atmışsın, bu yüzden ben de tek modül 4GB sandım.

• Bilgisayarınızdan “Denetim Masası” ‘na girin.
  • Ardından “Donanım ve Ses” kısmına tıklayın.
  • Ardından açılan pencereden “Kayıt” butonuna basın.
  • Ardından aktif olan mikrofonun üzerine sağ tıklayıp “Özellikler” butonuna basın.
  • “Dinle” başlığı altından bu aygıtı dinle kısmının seçili olmamasına özen gösterin.
  • Ardından “Düzeyler” başlığı altından “Mikrofon Bası” nın 0,0 dB olmasını ayarlayın.
  • Daha sonrasında ise “Geliştirmeler” başlığı altından DC Ofset İptali, Gürültü Tutma, Akustik Eko İptali adlı kısımlara tik atın.
  • Artık sağ alt tarafta bulunan “Uygula” butonuna basabilirsiniz.
geliştirmeleri bulamadım nerede girebilrim

Sen olayı anladım kardeşim demeden önce yazdım etiketlediğin mesajımı. Sen anladıktan sonra yazmadım. Ayrıca fotoğrafı, 4GB yazısını ve fiyatın 65TL olduğunu görünce direkt yazdım, önce sen yanlış bilgilendirme yapma, bu senin hatan, çünkü 2x2 4GB RAM atmışsın, bu yüzden ben de tek modül 4GB sandım.
Ben kabul ettim ama sen hala kabul etmemekte ısrarcısın ama senin ne dediğin hiç önemli değil sistem şu an cayır cayır çalışıyor valla.

Ben kabul ettim ama sen hala kabul etmemekte ısrarcısın ama senin ne dediğin hiç önemli değil sistem şu an cayır cayır çalışıyor valla.

Sen olayı kabul edip, anladım kardeşim dedikten sonra bu konu hakkında tek kelime yazmadım, neden yazmışım gibi konuşuyorsun? Hiçbir şeyde ısrarcı olduğum yok, olayı anlattım anladım kardeşim dedin ve sanki hala yazmışım gibi anlatıyorsun :).

Sen olayı kabul edip, anladım kardeşim dedikten sonra bu konu hakkında tek kelime yazmadım, neden yazmışım gibi konuşuyorsun? Hiçbir şeyde ısrarcı olduğum yok, olayı anlattım anladım kardeşim dedin ve sanki hala yazmışım gibi anlatıyorsun :).
Neyi yazayım anladıysam.Belge falan imzalayıp gönderebilirim kardeşim benim sen üzme kendini.

Bu 2 tane 2 GB RAM içeriyor aradım ama 4 GB RAM 250 TL Aliexpress'te
Bilgisayarının kasmasının sebebi RAM değil.. Bilgisayarı sen mi topladın hazır mı satın aldın? OC için 350-400W arası 2. el PSU yeterlidir. İyi bir soğutucun varsa anakarta modlu bios yükleyip xeon 5450 x5650 gibi işlemcilerle OC yapabilirsin. Dikkat et, çok fazla ısınan işlemcilerdir ve MOD'lu satın almazsan anakarta uymaz.
Video'yu Chrome'dan RAM değil işlemci oynatır %90 işlemci %10 ise ekran kartı gereklidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı