Çözüldü Q6600 sistemde GTA V dokuları yüklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MotoCBR

Hectopat
Makaleler
8
Redux yüklü GTA 5 oynayınca dokular yüklenmiyor halbuki sistemimde yetiyor modsuz oynayınca da aynı şekilde nasıl düzeltirim eğer sistem isterseniz.
4 GB RAM.
NVIDIA GeForce 9600GT.
Intel Core 2 Quad Q6600.
Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM.
Ayarlarım şu şekilde.

20220726_214818.jpg

20220726_214813.jpg 20220726_214800.jpg

Bu ayarlarda 30 FPS civarı alıyorum ama doku yüklenmiyor yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
Sorunu düzelttim işlemci 2.4 GHz hızına sahip ama BIOS'ta 1.60 GHz olarak çalışıyor onu 2.4 yani olması gereken hıza aldım ve drop vs artık yok 720p de 30 FPS civarı oynuyorum.
4 GB ramin var modları sil low ayarlarda oyna.
Drop yersin.

Onuda yaptım yine aynı yüksek ayarlardada önceden rahat oynatıyordu şimdi böyle oldu.
Tamam işte ram yüzünden bendede aynı sıkıntı var.
Minimum 8gb ram istiyor.

Redux yüklü GTA 5 oynayınca dokular yüklenmiyor halbuki sistemimde yetiyor modsuz oynayınca da aynı şekilde nasıl düzeltirim eğer sistem isterseniz.
4 GB RAM.
NVIDIA GeForce 9600GT.
Intel Core 2 Quad Q6600.
Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM.
Ayarlarım şu şekilde.

Eki Görüntüle 1464884

Eki Görüntüle 1464885Eki Görüntüle 1464886

Bu ayarlarda 30 FPS civarı alıyorum ama doku yüklenmiyor yardımcı olabilir misiniz?

HDD sağlık durumunu paylaşir misiniz HDD Sağlık Testi Yapma

Tamam işte ram yüzünden bendede aynı sıkıntı var.
Minimum 8gb ram istiyor.
Konu sahibi ile benim PC neredeyse aynı ama bende böyle yüklenmeme gibi durumlar nadiren oluyor. Bence sorun HDD'de

Hocam dokular hiç mi yüklenmiyor yoksa yükleniyor fakat geçmi yükleniyor ya da dokular yükleniyor fakat düşük grafikli yüksekte olsa bile.

Geç yükleniyor bazen de aniden kayboluyor.

Hocam dokular hiç mi yüklenmiyor yoksa yükleniyor fakat geçmi yükleniyor ya da dokular yükleniyor fakat düşük grafikli yüksekte olsa bile.

Geç yükleniyor bazen de aniden kayboluyor.

Grafik ayarları neden yüksekte bu sistemde? :)

Çünkü sistemim yüksek ayarlarda oynatmaya yetiyor :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı